Don't move, i want to remember you like this

Nästa lektion först om en timme. Vi sitter på balkongen och läser lite läxor och chillar. Är helt död men har fiilis att shoppa så ja kanske går in ti Waterloo senare idag. Moro moro sano poro!

take all the love that you can find and hope it comes again


Vilken jävla sopa man är.


Mumin?

Fan så man kan må. Nu middag, sen karaoke bar. Ha de bra! Pussar&Kramar

Gud var glad när du kom till













Nu drar (bokstavligen talat!) våra krapula rumpor ti byyyyn. Det som hände igår har satt sina spår. Moikka!


29/8/09



Din mamma jobbar inte här!! "...men williams mamma jobbar ju här?" Hahaha. Den är lika rolig varje gång man kommer in i köket! Slutare redan klockan 11 idag efter den svettigaste idrotten jag nånsin haft och en rolig franska timme. Snart lunch, sen cyklar vi till Carrefour, sen utgååång!

bonjour

Tjena tjabba hallå alla!

Här sitter jag skithungirg och väntar på maten. Idag firas en flicka som fyller år här på boardingen så det blir utgång ikväll. Fotograferingen gick skit haha och jag vill inte se resultaten. Hadde min första franska timme idag och den gick ut på dethär "Now you will learn your first whole sentence in french. You need this when you want to order a beer at the Snug" Så nu kan jag det och räkna till 20. Näemen baby steps. =) Nu, maaaaaaaaat!

Kisses

Du om någon borde veta



dansk, finsk, svensk, norsk

Morning! Min skola börjar först 13.20 idag och har bara två lektioner så jag skippade frukosten och tog en sovmorgin istället, vilket jag nog var i behov av. Vi var på Snug igår och hade det verkligen trevligt. Det börjar gå braa nuu kids haha. Eftersom det var vardag hade vi tidig hemkomst men chillade lite på slotte och kollade film så jag var i säng först halv 2. Imårån är det skolfotografering så ja va duktig och tvättade mitt hår just (hatar det!) Nu ska ja klä på mig så ja kan gå ner och äta lunch. Toodaloooo my loove

Tonights gonna be a good night


Denhär skolgången går liksom inte.. Läser finska me österbottningarna som inte har det som modersmål och läser tyska i en grupp där det finns en flicka som läst i ett år. Skit samma, får väl läsa allt för mig själv då.
Förresten alla rara underbara där hemma, jag har just uppt'ckt Skype, skaffa alla det och adda mig!!


Jag talar högsvenska

Tjena tjabba hallå!

Jag har lunchrast nu och tänkte spendera den lite här på mitt rum, är jättemätt. Vi satt just i lunchbordet och talade om olika dialekter och sånt. Jag kan berätta er att det är rätt så svårt för mig att förstå vad någon här i skolan säger, jag är den enda finlandsvensken som inte är fårn österbotten, de har ju sin dialekt, sen kommer svenskarna med riksvenska och de från skåne, sen kommer norskarna vilket nog är det jobbigaste. Njaja, jag får vänja mig men som sagt det är jäkla jobbigt. Dessutom vill jag tala finska, jag vill tala mitt blandspråk som jag talar där hemma och alla färstår mig, men här fattar de knappt vad jag säger om jag talar enbart svenska. Men höhö, studiehandledaren avbröt oss i lunchbordet och sa att vi inte alls ska bry oss om svenskarnas skratt utan hålla oss till vår egen dialekt. De diggar int 'skitroligt' 'ja e sjuk i foten' eller '..på flit'. So far.

Nu har jag min första riktiga timme, religion med treorna, greiiit känner ju inte så många där.

Wanted!

Mina flipflops har försvunnit. Gone. Borta. Allvarlit de finns inte nånstans. Jag har bott här i 2 dagar och har redan lyckats tappa bort ett par skor. Hur fan kan man tappa bort ett par skor överhuvudtaget? Jag använde dem senast igår. Nu, boorta.

Because when you are young, you will get sad, you will get high

Igårkväll var vi i en lokalpub och försökte lära oss känna varann lite bättre över en öl eller två. Stället verkade helt mysigt och det var mycket människor från SSB där, också såna som inte bor på slottet. Alla verkade jätte trevliga så jag har inget att oroa mig för i skolan xD

Efter att vi kommit hem samlades halva slottet i ett rum och kollade på film, det var rätt så mysigt. Det känns lite som om man var på nåt skribaläger eller nåt, men det kommer att vara i ett år! Idag inge spec på schemat jag tänkte fråga om nån vill komma ut på gården och sola lite? 8)


WELcome to my crib!


Det är så vackert! man fattar inte förrän man ser det själv.


Vi har varit i waterloo med mamma idag och kollat omkring lite. Det är inte nåt stort, men det finns en shopping gata där det finns snygga kläder, man behöver inte gå in till Bryssel för att kunna shoppa liksom. Zara, mango, pimkie, allt finns här. Men jag såg lite dåligt med resaturanger and stuff? Får försöka råna mig en cykel och cykla in till byn ennu idag ifall man får någon med sig så man kan se omkring sig lite. Försöker laga mitt rum också, det är vääldigt halvklart och plane ennu men på bättringsvägen!!






No i can't stop loving you, no i wont stop loving you, why would i?


En morgåntrött Sara här hej. Jag hade lite problem me att somna ikväll, nya dynor är iaf ett måste. Dessutom borde min kära fläkt (det är varmt är uppe i min lilla crib!) oljas eller nåt, fan vad den låter. Väggarna är som ett litet plus på allting väldigt tunna så jag hör varje gång nån trampar omkring i korridoren. Därför spelar ja nu musik i mitt rum som en liten protest för att grannarna höll mig vakna igår, nu väcker jag dem! Vi va just och äta mårgonmål och herregud, jag kan inte sluta hylla maten men jeeesus vad gott morgonmål det finns. Hotellfrukost typ! Och det finns kiwi!!! Rena rama lyckan. Idag ska ja tala me studiehandledaren och ta en tripp till närmsta Carrefour och shoppa lite. Sen kanske skaffa mig lite vänner också. Toodalooo motheruckkeeeerrrrs

Time to say goodbye



En bild på mig från imårse på hotellet. Nu ligger jag här urtrött, rastlös och med choklad cravings. Snart har jag tänkt testa hur det går att sova i min nya säng, nya dynor är iaf ett måste!! Toodalooooo

Hej hopp gummisnopp

Jo tjena tjena. Nu har jag hemmastadd mig på mitt rum på slottet. Ja fick ett tvåmanns rum som ja måst dela, de int många som måst göra de men ja e bara glad att ja måste, ja bor me Tanja och vi har egen wc + dusch, de finns bara två rum med den utrustningen på hela slottet! ;) Dessutom är det riktigt mysigt och vi har högt till tak och living room + kök alldeles bredvid, smaarrigt.

Jag hade förresten fattat lite fel med maten, vi får visst mat på veckosluten, så de blir inge kockande sen heller, kanske bättre så också.. Och på tal om maten!! Mummmaaaa. Alltså den är delicious, och sallads bordet, ni borde se den, morotsraasteen kan slänga sig i väggen här är det buffe! Feta, oliver, sallad, sparris, bönor, majs... listan kan göras låång. Och vid lunch blir det tre rätters middag. Hej jag heter Sara och när jag kommer hem väger jag 80kg.


The castle. Mitt och tanjas rum längst till vänster i andra våningen. =)

Trappor upp till rummet

längst bort till vänster bor jag.

jag bor på "loftet". Det är mysigt där, ja ska o shoppa lite grejor dit immårn. Dessutom har vi ingen stor spegel så de ska vi köpa!

Tanja bor under mig. Det är större än vad det ser ut at vara!



 


Merci



Imårgon eftermiddag drar jag och mamsi till Waterloo och moikka på mina nya hoods. Jag stannar där och sova medan mamma kommer tillbaka till hotellet och stannar här enda in till tisdagen. Det är väl en 15km dit, vet inte exakt och vet inte heller hur länge de tar att åka. Har börjat fatta att det nog inte blir varje dag man åker in till Bryssel därifrån, det tar ju en stund och dessutom kostar det ju också. Bryssel är en rätt så dyr stad, vill du äta så får du vara beredd att betala iaf 10e (retsaurang då) och t.ex. spåran kostar 2e. Ifall ja har förstått rätt har Waterloo också nån sorts centrum, men de får vi se imårrn va de e då! Har hört att närmsta pub ligger 1,5km från vår skola ;) hehe skoja bara.

Förövrigt vet jag inte alls vad vi har för program på slottet undet veckoslutet men vi hörs! Toodaloooooo

Första hela dan i Bryssel i bilder


hello beauty

åkte tursitbuss. Haha, men det är faktiskt givande!

Något som skall föreställa en atom. Jag har sett den på en massa bilde röverallt och trodde att den var ett par meter hög, fatta chocken då vi körde förbi den! xD

Europa parlamentet eller något ditåt i bakgrunden

restauranger på Rua Louise, det är luxury shopping-området.


Såg Manneken Pis. Alltså han är ju 50cm hög, jag väntade mig något i en lite större format.


Åt vofflor! De finns överallt och de doftar uunderbaart. Mumma.

Väntade på mamma inne i Massimo Dutti

Dagen slutade såhär. Hur kan vädret vända så fort? Allvarligt, det var sjukt så mycket vatten det kom!

Live. Love. Laugh



Jag hade lite tråkigt medan nätet kronglade och mamma sov. Då jag inte orkade spela "sälj pizzor" mer så började jag leka med lite bilder :) Love you all♥

TJABBA!

Tjoo alla, jag lever! De va tidig väckning idag, är sjukt trött. Vi har gåttt omkring på stan med mamma men vi var för trötta och hade ont i fötterna + att det var så varmt så vi gick till hotellet för att duscha och vila oss lite. Mamma har nu sovit i 2timmar medan jag har försökt få nätet igång och spelat datorspel under tiden haha.

Bryssel är en helt fin stad, har lite svårt att få grepp om den liksom. Men vi hittade shoppinggatan och så såg jag en massa mysiag små cafeer och restauranger. Och så finns det en massa choklad! Njam. Människor ser ut som franskisar och talar flamiska och franska, jag fattar inte ett ord och då de talar med mig går jag i panik och bara "Eehhhmm...?... MAMMA!" Jag undrar fan hur jag någonsin kommer att förstå ett enda ord!


hett.

Oh baby i'm coming

Nu åker lilla jag ut i världen. Kommer att sakna er alla massor, mina vänner jag har här är de bästa som finns, synd för dem som inte har några men de är mina och de håller jag gärna för mig själv! 8) Och jag älskar dig kulta saknaden kommer att vara stor!♥


Men världen väntar på mig hehe, solsken till och med. Toodalooo motherfuckeerrrsss ♥ pussar och kramar till alla

Goodbye


'cause nothing lasts forever but I will always love you

Nästsista dagen hemma, creapy.

Har bl.a strukit lite skjortor jag tar med mig. Bad pappa hela tiden om hjälp, är skiträdd för att stryka. Glömmer liksom inte hankkalärarens min då jag bränt hål i min nästan färdiga balklänning på nian. Inte den bästa minuten i mitt liv liksom haha. Men mina toppar blev skit raka! Whatever, fattar mig inte på strykjärn.

Har köpt en webcam också som jag inte fungerar (Y). Pappa får föra den till butiken imårrn så får vi se vad som händer men den lilla skitungen. Nati!


Ett perfekt slut på sommarlovet




















Tack. Ni är bäst.

Shiet!!



Det var nåt jag inte riktigt tänkt på.. Jag äger ju knappt sommarkläder, har ju ingen ordentlig bikini för den delen heller! Det där är ju HETT!

See you later alligator

Snart bär det av mot min möjligen sista match med EPS x-hurricaanit/x-tornados. Går och kolla på tisdagen nog men jag tänker inte spela för det är inte så jag vill spendera min sista kväll i Fin på ett tag, genomsvettig och fittig i 10-0 underläge. Njaaooh, nu äter jag klart min korvsås.

This is not a goodbye, so see you later!

Problemlösning

Vet ni vad? Hälften av alla mina saker är packade nu.
Men vet ni vad? Min resväska är full. Vad som finns kvar är allt som kommer från tvätten ännu, alla skor, väskor, rockar + alla balsam, smickesskrin, och skolböcker. Det blir en liten utmaning dethär.

Move, Shake & Drop

En till partykväll blev det. De e jees att ibland festa med min lagkompisar nog för att jag inte diggar dera fester någt extremt. Men vi gjorde festen haha, sheikade loss till Move, Shake & Drop ett par tiotals gånger. Craaaaaazy.

Nu blir det pakkande och städande och ätande och dushande och chillande och efter allt detta jo, ifall jag ännu lever, skall jag äta dinner med mina äldsta vänner från lågstadiet Laura, Roberta och Fia. ♥


Jag höjde min 4 i matematik till en 7. Jo för att jag är så bra!

Jag är stolt över mig själv. Är inte världens matematikgeni precis.

Fairy tales from so long ago


If i can't hold you can i give you a kiss?

Vakna första gången klockan 8 till ett jävla helvetes borrande once again. Lyckades somna om och steg upp sista slutligen där runt 2 på eftermiddagen. Den sömnen behövdes verkligen..

Dagens schema är match och chill med Kinkku. Ha de braaa


I'll miss you when I'm lonely

Hemma efter två toppen dagar och en natt på dennas lande. Vi hade det super, som vi brukar. Åkte t.o.m vattenskidor, yey!

Är nu också ett tiotal insektbett rikare och de kliar så in i helvete. Då jag skrapar svullnar de upp och blir stenhårda. Det hände just till min tå, det började klia och jag skrapade, 10sek efter det var den röd, svullen och stenhård. De e helt sjukt. Ja kan int ens stiga på den! Mamma gav nåå piller ti mig men vi får se ifall de hjälper, annars blir de sairaala keikka imårrn.



nati nati

When we're older a little slower it doesn't matter now come on get happy

Väckning imårgon 9.00 och match i Pori. 200 inlägg skrivna, jag suger på att blogga haha, jag lovar att det blir bättre då I will spread my wings and fly. På månda till Ingå till Dennas lande wippie.

It’s been too long, it’s been too strong, Baby, we’re stuck with each other


Måste. göra. nånting

Lite telttande sku sitta. Time goes by fast, nu måste vi fan gööra nåt!


en tidig mårgon i juni på en Ö.

RSS 2.0