God morninn'

Försöker få inskickat ett e-mail så ja skulle få sommarjobb nångång. Adressen verkar lite mysko så måste fråga om den, pinsamt.. Snart blir det gym och efter det jobb. Kulkul!

Hörs ikväll, Sara

Fredag 300109

Sitter i bibban och läser lite bloggar medan Laura försöker study lite. Min telefon har ringt hela mårgonen med jämna mellanrum så ja e lite småsur över det. Så blev det inget med excersice heller, en dvd jag lånade av L igår som skulle vara en work out - video turned out to be en info video. Kulkul.. ;p Och dessutom går ja som en anka haha min lonkka/reve har nåt cp fel. Men sånt händer, welcome to my life! Snart ska vi luncha på Arnolds, hoppas den urstörande försäljaren inte jobbar där just nu. Har fått nog av hans röst.

Nu ska ja övertala L ti att gå o äta, jag sväälter! Ciao!

TRE ORD



..och du vet vilka de är.♥

I'm so in love that I act insane
It's 2am and I'm cursing your name
It's a roller coaster kinda rush
And I never knew I could feel that much
And that's the way I love you


.

ÄLSKA SOVMORGON

Vilken härlig mårgon. Jag älskar att sova, det känns ännu härligare då man vet att det är mitt i skolveckan och andra stackrare stiger upp för att skriva prov kl. 8, muahaah.
Jag vaknade till T:s samtal och en stund efteråt kröp han ner i sängen bredvod mig. Snacka om skön väckning. Jag lagade en god omelett + appelsin till mårgonmål och tog en dusch. Tommi hade nån träff vid Forever kl 14 så vi gick dit men han fick nog inget ut av det. Vi besökte även Denna och hämtade season2 av O.C. Haha, jag och D kollade på season1 igår i 6,5 timmar. :D
Nu sitter jag här i sängen i T:s famn medan han läser rella. Skall fortsätta min skööna dag, ha det bra , kram Sara.

Futebol

Idag har jag spelat en match, åkt därifrån rakt till träningar och skippat ett par träningar. Match och ett par träningar räckte för mig, historia måste läsas och jag kan ju inte säga att det inte skulle kännas i benen lite grann. Jag skulle ändå myycket gärna ha deltagit nu på kvällen med, en gnista för att verkligen börja träna för fullt och bli bra igen tändes idag. Det känns härligt att få något gjort och känna sig bra, man blir så himla glad och får dendär juvliga känslan av hur roligt fotboll påriktigt kan vara. Och det kan verkligen vara roligt. Super super super roligt. Och i sommar ska jag vara bäst. Jag ska orka så satan och skjuta mål i varje match. Ha så jävla roligt i alla turneringar och ge gärnet. Jag kan inte vänta.
Ge mig sommar-tunreringar-skills


Danacup 06
  


helsinki cup 07


SanMarino/Italy 08 <3



In The Army Now

Jag hörde ett bekant "Hej" och ett skratt från korridoren för ett par minuter sedan. Hoppade upp ur sängen och kollade. Min storebror är tillbaka. Han har varit i armen i 2 veckor nu och där står han i köket med all grejer på. Jag började skratta så satan och bara glodde. Min lilla storebror är faktiskt stor nu. Han fyller 20 i maj och går i armen. Unbeliavable.


Tänk er min bror i hallen med sådanahär kläder

Han visade sådär små stolt upp alla grejer han hade fått, rockar, skor och allt. Allt i samma jävla mönster och skitfult, men otroligt tufft på samma. Mamma tyckte allt var ursnyggt och bara ville känna på allt, tog kameran fram och ville genast skicka bilder till Vaari. Pappa kommenterade och jämförde med att "så bra kläder hade vi inte då, ni har ju polon och allt :o"  , sådär typskt gammel aktigt.
Samtidigt fnittrade jag till lite då och då och funderade över hur det är i armen. Det måste vara en skitrolig upplevelse trots hur jobbigt det sägs vara. Att vara där med alla sina kompisar och måsta lyda alla överstränga gubbar som i alla filmer. Fan jag vill vara kille och född -89. Jag vill också till armen.

Torsdag?

Imårgon börjar jag inte förrän 11 så nu tänker jag sätta mig framför tvn i vardagsrummet. Vad kommer på tv nuförtiden? Kollar mycket sällan på tv så jag hänger inte riktigt med hoho.
Eller så borde jag kanske börja filosofisera lite hur jag skall klara av att få en strand duglig kropp på tre veckor? Kan bli svårt men jag tänker fan klara av det!! :)

TODAY I FELL IN LOVE

Idag blev jag kär. Jag köpte en perfekt bikini för Dubai, skiit läcker. Det var kärlek i första ögonkastet och här går jag omkring i den och vill aldrig ta av den. Jag vill vara på stranden nu.
Den är utan axelband, med ett perfekt rött hjärta i mitten, snygg form. Plus att den är vrålsnygg, precis som jag vill ha den.


och skit i den asfula nedredelen, den har jag såklart inte. Fyfan.

Laura tyckte den var emo "passar just dig" men jag tycker den bara skriker beach-babe. Tänk er den lite solbrun med en snygg knytbar svart nedredel på en strand. +så har man snyggt lackade naglar. Sörplandes på en iskall dricka under parasollet i den stekheta solen, vinden blåser skönt och med skit tuffa brillor, medan man skrattar för fullt med vännerna och bara slappar.  Liv.


Ett steg mot ett liiite hälsosammare liv

Igår efter träningarna bestämde jag mig för att satsa på att vara lite nyttiga och sporta mer. Tränar bara ett par gången i veckan nu men var jävligt stolt över mig själv då jag kom hem svettig efter fudisen.
Då jag stiger in genom dörren känner jag doften av nybakade bullar. Jävlar helevete brorsor, alltid lyckas ni. Förra gången var det chips och dipp? Det tog max 3sek innan jag hade en bullbit i min mun. Failed. Jag kan väl tillägga att jag somnade med en

Och vetni..!

En till sak som lockar mig hemåt så in i helevte är att det är onsdag idag! (tisdag trodde jag då jag började skirva inlägget ahahha jag är trööött) men vetni? GOSSIP ÄR UTE! Jav vill hem hem hem


Onsdag

Vaknade halv 8 idag och pappa fick ganska bokstavligt sagr dra mig upp ur sängen. Simning 8.15. "jag kommer att drunkna"  var det första som slog mig. Nu såhär vid halv 12 kan jag väl konstatera att jag inte drunknade, kan nog inte säga att det var långt ifrån.
Inget piggare är jag, en urtråkig IT2-timme och håltimme inklusive matrast ensam. Var i helvete är alla? Jag funderar starkt på att gå hem i denhär minuten och skippa rellan. Min energi är borta.

tvivlar lite på att gud finns..

.. då man fattar att det blir simning 8.15 imårgon. Where are you now?!

JAAH; DET FINNS EN GUD!!



22 dagar. Faaatta lyckan.

VÄNDPUNKT I UTREDNINGEN


Vi har fått bildbevis på vart våra 77 bugen fösvann på lörda! Vittu Kira!! Märk Laura också som försöker gömma sig... Tyvärr, vi ser att du äter vår mat.

Sånhänt kunde man fan bli arresterad för


Logik

Desto snabbare jag lägger mig desto snabbare blir det lördag. Alltså imårgon. Alltså funderar jag mycket på att lägga mig så småningom.. :)

The B-day party x2 !!



Plats:
check, @Linda & @Ellen
Presenter: check, Linda får det finaste ho nånsin fått, Ellen får n¨got smått.
Drickor: check, bl.a margaritas!
Tobak: check,
Kläder: kind of check, vet i varje fall typ vad jag har. Snyggt ska det bli i vrajefall!
Fiilis: CHECK, jag är sjukt taggad!! Kan bara inte veta

För vetni? Imårgon festas det rejält. Börjar på dagen redan, och fortsätter enda in på småtimmarna. Kan lätt hända att jag super tills jag stupar. Men imårgon är det tillåtet. Thats the spirit ;)

..because you only turn 17 (Linda), 18 (Ellen) once!

Everything i know about sex i've learned from my dog

Fest på lördag. Linda skall firas hela natten. Cant wait.

Here's something I just can't understand

If the guy have three girls then he's the man
He can either give us some head, sex her off
If the girl do the same, then she's a whore

Bestäm konstanten a så att funktionen f(x)= ax^2 + 2ax +a -1 antar enbart negativa värden

<3<3<3<3<3
Är jag den enda som inte förstår ett skit?


MATEMATIK

50 sidor to go! Egentligen tycker jag om matematik. Men då klockan tickar emot och jag är fullt medveten om att tiden snart tar slut och att jag inte kommer att klara av hela boken idag blir man lite suris. Jag skulle nog ha bättre saker för mig you know? Har redan skippat träning nr1, måste kanske skippa träning nr2.
Men snart får jag en stresslindrare av Denna och kanske hjälpa henne lite med mattan. Ifall jag är till någon hjälp menar jag.

Men mattan väntar. Tjoo

The judge says I'm a junky for your love

And the radio drives me crazy

I can't listen to this sentimental shit

Been drinking

And drinking

But I'll never drink you outta my head


This thing called love, it's gonna make you cry





VAD SOM HÄNT IDAG

Väckning: Vaknade av ringsignalen och det stod Kulta på displayen. Det enda han hade att säga var
"Dags att vakna nu." Jaha, klockan är tolv? "För att du skall få dygnsrytmen tillbaka:)" Säger killen som sover till 3 på dagen? Han var nog bara bitter eftersom han själv vaknat så tidigt. Så snabbt samtalet var över fortsatte jag snooza.

Skoljobb:
Matta förhäjning på måndag. Suck. En hel bok och jag är på sida 22 nu? Way to go honey.

Match: En otroligt onödig match i Kerava. Nog för att det var otroligt skönt att få spela lite, men fan vad tungt, var helt slut efter matchen. Motståndarlagets medelålder var nog way över vad vi har i vårt lag. Äldsta spelaren var runt 50, yngsta i vår ålder. Måste jag säga hur fittig jag blev då ja blev veivad av en 40 åring? Yepp, måste fara till bytesbänken för att lugna mig lite. Vi vann ändå 6-0 tror jag det blev, hoho, där fick ni kärringarr/gamlingar.

Misslyckat kvällsprogram: Jag bestämde mig att inte bli hemma trots att jag var super trött. Först gick jag till Denna, därifrån till A och därifrån fortsatte vi till en hemma fest i närheten. In slapp vi inte, (herregud såna biff portsaren) så lite bittra blev vi. Herr polis kanske kom på besök? Assholes jag vet. Härifrån fortsatte vi till A igen men jag stack rätt så snabbt hem och äta/sova/slappa.

Och här sitter jag nu, smått trött och äter. God natt allihopa, det blev en rätt lång berättelse om en rätt så vanlig/tråkig dag.


Konvent 08

Sommar 09

Alla planer öppna ännu, men jobba skall jag. Tänker söka på flera olika ställen för jag tänker fan inte vara utan jobb. Så nu söks det på fullt. Skulle gärna villa utomlands men det får mamma hjälpa mig med.. Nu söker jag på ställen här i närheten, hoppas på att jag nappar!!

HATA IT2

Vill man ADHD så är dessa timmar att rekommendera!! :)))


Wuhu, 10min kvar! I made it..

Jag borde läsa matematik, göra på ett hissa projekt samt gå och lägga mig

Gissa hur bra det går? Jo här sitter jag på datorn och läser bloggar. Jag är ganska bra på att lämna saker till sista sekunden, det går så lätt. Så troligtvis kommer det upp ett surt inlägg på söndag om hur svårt mattan är eller den 19 om hur jag måste jobba natten egenom på mitt hissa projekt. Men no can do. Eller jo visst kan jag ju, problemet är väl att jag endå inte gör något. hihi

Vet ni vad? På månda far min bror till armen. Jag tycker det är helt sjukt. Idag då jag skaffat en ny kalender och höll på att skriva in hans födelsedag började jag fundera på hur gammal han blir. Han blir 20. Heelt sjukt. Jag tycker varje år han fyller 18?

WEDNESDAY, HAPPY DAY!

Sitter här med en varm kopp kaakao med mycket skumgrädde. Har 2 goa smörgåsar och nyaste gossip väntar på mig. Livet ler?♥

my drug


You are like my lover
And my best friend
All wrapped into one

Happy hangover

..låt rubriken tala för sig. Måst jag nämna att jag lätt kunde spy nu? Att jag knappt kan stå tack vare huvudverken och illamåendet? Att jag inte har nån kraft alls? Att jag är smått pinsam över hur tjusigt jag betedde mig igår? Yepp. Men hey thats the spirit!

LOOK-A-LIKE


LIFE IS FULL OF CHOISES

Jag har ett otroligt svårt val att göra framför mig.


choise 1:  Åka till Omena och äta en donuts, chilla med Roberta och Linn och kanske köpa en ny kalender samt köpa lite grejjer för mitt hår.

choise 2:
  Sitta vid matbordet och räkna matematik, jag har en hel matematik kurs att gå igenom. Jag har nu en vecka på mig. (och det är väl meningen att jag lär mig något.) Och sedan klä av julgranen, kasta ut den och damsuga.



Heitä villi veikkaus. Vad tror ni det blir?

De är på igen

Jag hade nästan lyckats glömma hur skit det smakar men blev påminnd av det så fort jag öppnade paketet. Fy fan. Men jag klarar mig. Vad gör man inte för att få vita snygga tänder? Just nu innebär det väl att jag står ut med smaken och vaka i typ en timma. Inte för att jag tror jag får sömn endå men men..



Vill man bli snygg så får man lida lite.

GOOD MORNING SUNSHINE

T kom för att väcka mig och nu ligger vi i sängen. Jag vid min dator (hoho surprise) och T spelar matopeli. Han kommer aldrig att slå mitt rekord så no worries. ;p Jag är nyvaknad och luktar skit och han är nydsuchad. Måste söka mig i duschen snart.
CIAO

SOL MITT I DEN MÖRKA NATTEN

Hahahaah..
Jag vet inte varför jag har så roligt mitt i allt, om det är min gamla vän, mitt miserable försök på att supa idag, jag sitter ensam i mitt rum och dricker lonkku ur ett cocktail glas (xd) eller om det bara är denhär videon som är rolig. jag har i varjefall fått dagnes skratt hahhaaa.



Jag visste alldrig att BB kan vara så underhållande!

JUST NU..

.. skulle jag mer än gärna ha tagit studenten och ha hela livet framför mig. Jag skulle resa runt omkring i Asien / Amerika, världen, i 3 månader och leva. (Yep, jag är besatt av madventures hihi.)



.. men istället sitter jag i mitt rum, har tråkigt som fan, har just ätit så det kan jag inte göra igen, har ingen lust att gå på länk eller något och hade faktiskt tanken om att gå och kolla filmen jag såg igår igen, fastän den inte var så speciell.


=Jävla meningslösa liv. atm

Lördag 030109

Första gången på året jag skriver datum! hehe

Jag inleder dagen med Whitestripes och en förhelevetes äcklig smak i munnen. (fia jag är väääldigt tacksam för dem men de smakar skit trots Clean mint grejjen!) För det andra vet jag inte hur jag skall få bort dem eftersom de är en sorts "hinna" på tänderna. Helvetes helvete så det smakar. I-landsproblem it is.

HOHOHO



Gott nytt år. Säger det för sista gången nu, lovar. Men jag bara måste.. haha

NO COMMENTS

Vem vill bli den första att kommentera på bloggen? Har inte fått en endaa.. :(
Jenny?Linn? anyone?
C'MON

TWILIGHT



- You're fast...
  strong,  (
kameran snurrar)
  you never eat, drink..
  you never go out when the sun shines..
(kameran fortsätter snurra)

- Say it..
  say it loud.. (
snurr snurr)

- youre a..
  a.. (
snurr snurr snurr)
  a..
  vampire!

O'rly? O,o


CANT FIND MY DRINK, OH MAN, WHERE ARE MY KEYS I LOST MY PHONE?


Nyåret får inte bli den sista festen på dethär lovet! Jag är sjuuukt taggad på att festa ;). Ikväll blir det Twilight, har stora förväntingar eftersom man läst överallt att den är bra. Kanske lite hesburger också..?

I'm loving it

Genast då någon kompanjerar mig inleder jag mitt hälsoår 2009 med en smaskig McFeast. Mmmmmmmmmmmm..
Caant wait, vakna människor!!

LOOKING BACK ON THE THINGS IVE DONE

Om man ser tillbaka på 2008 har det varit ett helt okej år. Sådär ganska normi, inga stora förändringar har skett. Blev helt bra fiilis efter året och det finns int nogo man sku villa ta tibaka. Gjort är gjort, 2008 var ett bra år.

Året började med att jag försov mig. Vi skulle jobba i Citymarket med laget den 1.1 och räkna grejjer. Steg upp 11.45 då jag skulle vara där, fiilisen va på topp! Hillu sen där me happyhangover tills vi jobbat klart, nya året hade börjat!
Minns int så mycke speciellt fårn vintern, vi börja väl stressa me betyg o sånt så tiden gick till åt fester och skola.

Tommi följde med till Ylläs på sportlovet 08. Det var en trevlig resa, minnen!
På påsken fo vi ti Hangö me flickorna. Det var härligt, slippa bort för en stund och feeesta!



Våren närmade sig, jag älskar våren. Allt börjar vakna till liv, man själv också. Inga speciella händelser här, allt flöt vidare som vanligt. Vi hillu vi kenttinä massor, åt hesburger i mängder och njöt av livet.. de va chilll


Jag testade singel livet i 6 veckor under våren vilket inte ledde till något. Minns bara att denna tid var ett enda flummel, humöret gick upp och ner, jag saknade T massor vad än jag sa eller gjorde. Vi blev ihop igen till sommaren<3 Jag lärde mig att inte ta något för givet och hur sårbar jag egentligen är. Också hur mycket människor kan mena för en.

På våren var jag på fst utbildningsläger för att komma med till Park. Tre avsnitt fick jag medverka i, det var vääldigt roligt! Jag lärde mig massor av att jobba på tv och hur det funkar, väldigt intressant, alltid bra med lite jobb erfarenhet. Jag hoppas på nya inspelningar i vår, tummarna upp!



jag fyllde 16 den 15maj och fick en överrasknings dinner!, tack!


Skolavslutning blev en liten flopp tycker jag, visst hadde vi så jävligt roligt men bättre fester har vi haft, det blev inge speciellt liksom. Min bror blev student, hoho congrats och grundskolan avklarat! here we come gymn!

..Och så kom sommaren.

Första månaden av sommarlovet hände nada. Jag tjänade ihop pengar och mös med t. Det var slappt men rätt så skönt!
men det börjar hända.. ;p

San Marino / Italy! Ett av årets höjdpunkter! Det var så jävligt roligt. Vi spelade matcher i stekheta solen (jag har aldrig upplevt sån hetta förr.. de va sjukt) simmade, shoppade, solade, söp, och med mina underbara lagkamrater! Rimini var otroligt fin plats, helt perfekt! Fick jag uppleva nåt igen eller dra tillbaka tiden skulle det vara San Marino. Det var så jaevligt roligt, och jag spelade super bra!


Efter att jag kommit hem från italien var det Hesa cup. Grabbarna spelade och vi hejjade på. Det var roligt det också. Efter det bar det av mot Rhodos med familjen. 2veckor var vi där och slappade. Rhodos är ett fint ställe och jag trivdes där som fan. Skulle gärna åka dit på en semester med kompisar!

Jag tillbringade mycket tid med Laura. Vi åt mäkki, kedjerökte, solade och söp lite då och då. Det var en skön tidsperiod det också, ingen annan var i stan men vi hade det bra!


Sommaren gled mot sitt slut och vi tjejer laddade upp för ännu en hangö resa! Hangö blir aldrig dåligt, det kan liksom int vara en flopp. Robin hood skogen, vin&cider, nuggets som nattmat, restaurang och härligt sällskap. Hur fan skulle det kunna bli dålit? Härliga stunder jag aldrig kommer att glömma. Man kan alltid titta tillbaks dit och skratta. Det är juvligt att man har sådana minnen, bara tänka tillbaka och le.


Fia och Sina åkte åt varsitt håll ut i världen för att spendera ett år där. Det blev 2ggr tårögda "hejdå" men tiden går snabbt och snart får man se dem igen! Sista kvällen med fia,↓ vi var och äta på chicos och sen på ett par drinks hehe


Skolan började och det innebar gymnasiet! En stor ändring men egentligen ingen alls. Jag har träffat en massa nya vänner och jag trivs i skolan! Jag gillar skolan jag går i, alltid kan man inte tycka den är bäst men förövigt tycker jag det. En bra skola med härliga människor, bra lärare och en skit rekor. Men hey thats the spirit!

Hösten kom och det känns som allt stod still. En resa blev ihop skrapad iallafall, en lyckad sådan!
Tyskland i oktober med Roberta! Vi hadde jätte roligt och träffade en massa nya människor. Tyskarna är lite hmm.. annorlunda. Men väldigt trevliga! Jag var livrädd då vi kom sista kvällen till stenmuren bakom kyrkan för att kolla då tyska ungdomar söp och spelade drinkingames. De skrek och svor och var stufulla, med all världens nitar och tjohej. De var ändå väldigt roliga och inte-blyga jappar som man fick tala med! Tyskland var en bra resa, ett trevligt land med god öl.


Skillnaden mellan hösten och vintern är svår att definiera, så lite snö som vi har. (läs: ingen alls.)
Tiden på gymnasiet har gått åt att chilla med vänner, läsa läxor lite då och då och.. festa!

Konventen. Lite för mycket av det goda hoho

@jennys place

halloween i Koivuhovi

fira Kira!

Såhär i slutet av året tycker jag inte att det hänt så speciellt mycket, chillar med vänner och T och lever livet! Fick ihopskrapad en shopping resa till Stockholm med mamma för 3 dagar men nu är den förbi. Det var trevligt att åka nånstans tumis med mamma, skönt lite lugnare emellanåt. Inte så lugnt endå med tanke på att vi gick i 3 dagar. *pust*

2008 var bra. Jag tycker jag gjort så lite men egentligen har jag gjort en massa. Jag har växt som person och på något sätt tycker jag, också i längden lite hohoooo. Dåligt skämt jagvet men vi skyller på att det är dagen efter nyår.

Jag vet vilka mina vänner är och jag är vääldigt tacksam för dem! Ni vet vem ni är och ni är viktiga! Jag vill tacka alla som gjort mitt år bra, taaack!

HAPPY NEW YEAR

Så var det borta, välkommen till 2009!

Hur firade ni? Jag hade allt bra. Det firades med raketer och dans, klockan 12 for vi ner till vägen och skjuta men jag missade mina egna, tror visst att nån for iväg med dem. Det är då minnet börjar pettä också, perfekt tid inte sant? Klockan tolv ska det vara grundat rejält. Jag hittade hem sista slutligen med en kass med muikunmätiä i handen (?!?!?) och mamma mötte mig med en telefon i handen och brast i skratt och delade med sid detta info/fakta till personen i andra ändan "nyt tuli meidän humalainen tyttö kotiin!".

Nyårslöften lovades inte vad jag minns men jag har lovat mig själv att
- växa mer som person
- tänka lite mer på min hälsa
- ha ett roligt år och ta vara på mina stunder med nära och kära, nothing lasts forever

Det sista var viktigast och den tänker jag satsa på mest. Nothing lasts forever, vips så är det 2010 (känns konstigt att säga det!) och så är man med barn eller nånting hoho



Nu måste jag sova lite till etfersom att gå upprätt inte riktigt funkar än.. Ha ett gott år allihopa,
kramis, Sara

RSS 2.0