"School's out for summer!!!"

Helt sjukt, det är sommarlov nu. Kan liksom inte helt fatta det ännu. Jag hadde i varje fall en jävla härlig kväll, hade det verkligen roligt. Är lite bekymrad över hur det skall gå med serveringen imårrn men månne jag inte klarar det. Försöker dricka vatten och klarna till lite innan jag lägger mig, annors får jag nog svårigheter haha. Fattar ni att det är sommarlov nu?! For real, det är dethär vi väntar på året om. Jag tänker iallafall få denna sommar till den bästa någonsin.

Nu läggdags. Hörs imårn, missä merkeissä on dock oklart. Hoppeligen blir det Ekenäs!!


AVSLUTNING IKVÄLL

Om dagen fortsätter som den varit kommer den att bli super. Jag har haft en så jävla rolig mårgon att det inte är klokt. Vet inte om det beror på min 20min tupplur på en grusväg, ett par terästettyy kaffekoppii eller förövrigt gott humör. Ikväll skall bli great. Jag bryr mig inte fast vi inte vet nån fest. Det är härligt väder och jag är på strålande humör. Jag är så jaevla taggad.

Vaknade förresten såhär efter min tupplur på grusvägen. Pojkarna hadde lite roligt medan jag sov och jag gick såklart hem sakta men sekärt nöjd och glad omedveten om vad som var klottat på mitt ansikte. Hahaha. Allvar, hahahha.

Mattnatten 05.11

Här sitter jag pigg i ett klassrum och bloggar och ser solen komma upp. Jag är inte alls trött och funderar på att vaka ända till kvällen. Det innebär att jag typ lever på energidryck hela dan och blir mycket full ikväll och slocknar tidigt. Egentligen låter det helt trevligt, men fårse om jag blir jätte trött kanske jag tar en tupplur. Förövrigt har vi haft det kul, chill, en jätte rolig talentshow, 2 leffor och förövrigt bara chillat här i huset, spelat koris osv. Nu skall Nico föra oss på en liten good morning runda med sin mopobil, kanske blir take away mäkken.

Hoho, vi ses klockan 14 och tro mig, jag kommer att vara sekasiiiiin.

Miss Li - Ba Ba Ba

Fräsch och nyduschad väntar jag på kvällen. Först visas filmen vi jobbat arslet av oss med, efter det blir det mat (?) och nåt program och efter det den efterlängtade talentshowen. Jag har planer på att övernatta i skolan, tror det kommer att bli mysigt. Vet dock inte vad jag skall sova på ennu, alla uppblåsbara madrasser har jag fått sönder och en natt på en camping madrass tuottaa mycket ryggont kan jag tänka mig. Nåhmen, vi får se vad jag hittar på. Måste packa och alltmöjligt ännu och snart får jag skjuts till omena med Annika, får rätt bråttom med tanke på att jag är typ halvnaken, haha.

Alla som vill se Tysklandfilmen kom till auditoriet 17.30!

And somehow growing old feels fine

Sista provet skrivet och i övermårgon är detta skolår avklarat, two years to go. Känns lite konstigt sådär då alla påminner om att jag inte är här nästa år. Jag kan inte säga att jag inte tänker på det, för det gör jag, men jag har nog inte fattat det helt. Nytt land, nya männiksor, nya språk, ny skola. Saker kommer nog att ändrats rejält nästa år. Jag ser endå en massa fram emot det. Jag tror det kommer att vara super.


Nu skall det städas och sedan blir det gym. Iso omena måste också besökas och glöm ingen att kolla på ManU - Barca idag! Jag hejjar på Barca men det gör inte T så kan hända att nån flyger ner från soffan idag. Ciao!

Power Body

Sitter här och väntar på Ellen eftersom det ännu skall jobbas på tyskland film idag. Det har vi gjort ren på dagen, eller Ellen har gjort det, jag har surfat på min egen. När Ellen stack o barnvakt ava ja ganska dukti ändå och jobbade lite på den. Var på en jumppatimme också ochär helt slutkörd.

Nu har Ellens dator har cepat så jag är smått i panik men tänker dränka min abekymmer i tonfisk & grynost. Kylskåpet kallar på mig, adjö.

What if I can't go on without you?


Gotland 19.-26.7.09 ♥ jag älskar dig

Happy sunday

Idag har jag läst 6 timmar till matematikprovet som äger rum imårgon. Jag tror dock inte att det hjälpte något och är rätt så säker på aatt det blir underkänt, men jag ska kämpa på! Jag mår så illa av allt skit jag ätit idag så jag tror jag fastar i ett par dagar.. haha

Idag har resor planerats in också. Flygbiljetten till Bryssel är beställs och jag reser iväg den 19 augusti och hänger i stan med mamma ett par dagar innan inbookningen till skolan är så jag får se lite på my neighbourhoodz. Det är dock inte längre än 2 månader förrän jag kommer hem igen så det är inte länge ni firar att jag lämnat er, hoho. Dessutom blir det troligen Gotland med T+familj den 19 juli. Skööönt, juvligt att få lite planer på sommarn med my babyy.


snart är det dags att börja beställa biljetter för er också!!

Och dessutom hämtade mamma min efterlängtade shampoo från swe idag, så slipper man och tvätta håret nångångg;) Haaappy day.

Stafettkarneval lördag

Lite konstigt att vakna klockan 10 en lördag mårgon till ett tomt hus? Precis alla är borta och inga lappar med tips om var de skulle kunna hålla hus finns någonstans. Jag klagar inte, men jag hade räknat med att få skjuts till Ellen så nu blev det snäppet klurigare. Suck. Nu måst ja lag laga klart mitt pick och pack och planera hur jag skall flytta mig härifrån till Ellen.

Kom och hejja på Mattlidens Lag 2 "prinsessorna" klockan 15.35. Vi funderade faktiskt på att springa med kronor på hjässan. Moikkelismoi.

On kaikki niinkuin ennenkin

Jag är så mätt av allt skit jag ätit idag hos Ellen att jag kunde spy. Då jag kom hem hittade jag en karkkiskål på mitt bord. Den är slut nu. Normipäivä it is.

Filmklippning @ Högnäs' crib

Har jobbat på filmen av Tyskland resan sen halv 1 idag och mycket har vi fått gjort, plus en massa ätande och så jävla mycket skratt! Vi har varit flitiga men jag rör nog inte en kamera på ett par år, har fått nog av det skitet och jag tror att vi alla har samma åsikt om saken. Snart söker vi oss hemmåt, sen lär det bli matta läsande?

the filmcrew

Fårse, Eva Ellen Kira och Sarppa kuittaaa

Gossip girl season 2 finale

Kollade just season finale av season 2. Fan vad bra, kan inte vänta tills s3 börjar! Jag är besatt. Hela jakson va helt super, jag älskar gossip girl. Nästa season börjar i augusti tror jag. Vad i helvete skall jag hitta på until then?

Måndag 18.5

Sitter här i vinterträdgården och väntar på Linda med min bultande fot. Den blir bara sjukare och sjukare för varje minut som går. Fick just lite stress inför nästa år då det fortfarande är så jävla oklart med när jag skriver studenter i olika ämnen. Alla läraren stressar på och undrar och frågar och då jag inte vet nåt än.. Engelska läraren sa att hon har stora förväntingar av mig i studenten men fårse va hon tycker efter att hon läst mitt prov som int gick så bra, haha. Men nåja mailade just till Bryssel ifall de överhuvudtaget fått mina kursval, sku bara fattas att de tappats bort i posten, just my luck..

 Snart blir det glassätande och chill i solen med vänner. Wihu.

Man får ta det som det kommer sa flickan som fick det på magen

Läggdags snart, har lite ångest för mårgondagens enkkuprov eftersom jag så gärna skulle villa få bra i det. Man får ta det som det kommer sa flickan som fick det på magen. Annars har dagen bestått av mycket god mat och en match i hämeenlinna. Haha jag har aldrig hört så mycket svordomar och ljudligt fittande/skuffande/sanasotaa som i dagens match, eller jo kanske en gång mot Kontu då jag fick mordhot osv men de e Kontu så vad annat väntar man sig. Men matchen var i varjefall väldigt irriterande och gick på nerverna men jag skötte det rätt så bra och uppförde mig väl! Det blev en förlust på 1-0,vilket jag är bitter över,men man får ta det som det kommer a flickan som fick det på magen. Igen. Dessutom är Vaari in town vilket alltid är lika lustigt, nu blir det kollande på fotbollsmatch med honom och sedan läggdags.

Det dyker upp bilder på facebook av fredagen. Se vad glad man kan bli av fina presenter. Värsta flinet nånsin hahahahahhah

Do what you want like nobody is watchin


Vi to just en liten cykeltur till S-market och blev ett paket Ben and Jerrys rikare. Vi darrailee här och väntar på grillmat. made by grillmästaren själv, my fathet hoho.  Roberta gick med på en "semi-nude" bild som ni ser här ovan.

Kvällen stora fråga är: juodaanko vai eikö juoda?

"Alltså dehä e så darra ja baa darraa"



I väntan på mer bilder får denhär bilden duga. Kolla in Robertas ögon haha scary freak. Jag hade i varje fall en lyckad kväll, hoppas alla andra hade det med. I ett skede vid dansgolvet minns jag att jag skrattade så mycket att jag höll på att pinka på mig. Är det inte ett gott tecken på att man haft roligt?

Just nu ligger jag på soffan med Roberta och känner mig sliten svullen ful och trött. Adjö

Happy day



Tjejer, våra biljetter har anlänt!!

SNEAK PEAK

Dagen har tillbringats delvis i skolan och efter det i stan. Jakten på födelsedagsplagg till festen på fredag tog ett par timmar men jag hittade perfekt! Temat är typ somrigt men fint. Fyndade också ett ursnyggt nit armband som åker på på fredag! Fattar ni? Om två dagar fyller jag år och då satan smäller det!

 
Här får ni lite försmak av min outfit.
Den som tänker komma på fest på fredag köper inte en blå volang klänning från Zara säger jag bara haha!

BRITNEY SPEARS @ Hartwall 16.7



Fem före 9 får jag ut ur klassrummet och träffar Denna utanför. Vi springer upp till datasalen och där sitter vi båda med telefonerna i högsta hugg, båda datorer framför sig då vi på samma försöker beställa via nätet. Strax före halv 10 får vi bekräftelse om att vi fått biljetterna!
Jag, Denna, Isu & Jenny. Grymt.

95% Percent of teens would have a breakdown if The Jonas Brothers were standing on the edge of a tower ready to jump, copy and paste if your a part of the 5% who would bring a lawn chair and popcorn!!!


Veckoslut

Det här veckoslutet har jag;

♦Hoppats på att jag var från indien (efter att ha sett Slumdog Millionaire), blev kääär i filmen, och dansen i slutet, underbar!!
♦Varit och se på Stand up för första gången och skrattat så tårarna rinner åt det!
♦Shoppat lite med mamsi, annars också chillat mycket med henne.
♦Fått en ny dator!
♦Varit på gott humör!!


RSS 2.0