Life is what you make it

Jag valde bastu & film istället för fest. Ha det skönt hemma eller förstöra min hittills bra dag med att gå till en fest och dö av tråkighet? Yepp, jag tror jag gjorde ett bra val. Dricker på en skitgod varmkakao med grädde och kollar på Bad Boys med min bror. Filmen är så helvetes rolig!


Ha en bra kväll allihopa!

What you feel is what you are

Och tro mig vad jag känner är inte vacker.

I almost fell into that hole in you life

Som bästligger jag obekvämt i min säng lite bitter. Jag hade planer på att sova läänge idag. Första gången vaknade jag 10 då brorsan kom hit och tog min dator. Jag somnade om och en halvtimme senare ringer min telefon. "Hi, its Lal.. from Dubai"  You have got to be kidding me. Där försökte jag halvflummig och virrig förstå vad fan han hadde för ärende men jag tror inte det fanns nåt. Om jag minns rätt skulle han ringa igen ikväll. What for? Jag tror jag ska flippa coin om ifall jag svarar eller inte.

Trots otaliga försök på att somna om ligger jag nu här i min obekväma ställning i sängen med min dator. Magen kurrar och jag har lust på te. Fårse hur länge det tar att få upp mig härifrån.


Ikke spytte pa golvet

Så lyder rule number one i mitt rum. Bildbevis;

Vad skulle regel nummer two bli då? Kanske "mun sänky mun säännöt"

Inlägg nr 81

81 är inte så illa. Det ger oss ett medeltal på 1,37 inlägg per dag i år. Mycket tid jag lägger ner på en skit-blogg om ingenting? Jag är ju nästan blondinbella herself.
Skämt å sido, fredag idag. Känns mer som en typ, tisdag? Som om hela veckan är framför ännu. Man får ta de som det kommer sa flickan som fick det på magen. Jag tänker i varje fall slappa, sova och läsa engelska.

Tjauu

One chance in a lifetime

Låt detta vara min. Snälla snälla snälla. I want it, I need it, gotta have it!

I said no, that bitch aint a part of me

Nu skall jag studera lite. Läsa läxor och förövrigt gå egenom böcker osv. Fick en aha upplevelse om hur viktigt och roligt det är att suga i sig information och verklig vara bra på nåt. Emmellanåt älskar jag att studera. Just nu älskar jag språk & matta. Språk är så otroligt viktiga och jag är urnöjd över mitt val jag gjorde i 4an att börja studera tyska. Det känns ofattbart härligt att tänka på att man lärt sig ett främmande språk så bra! Nu tänker jag börja läsa böcker på tyska och engelska så jag lär mig ännu bättre. Det är ju inte till någon skada precis, dessutom kan man ju starta i tid inför studentskrivningarna, det räcker ju inte att man lyssnar på tysk radio en vecka innan man skall skriva.. :)

Så nu, matta, tyska & engelska bok!



Kesäkuntoon '09

Dagens: kinkkupastej, pizza, nästan 300g godis, fastlagsbulle + kakao med en massa vispgrädde. Sommaren here I come.

Skolan börjar om 8h och jag sitter vid datan med ogjorda läxor - inte bra!

Det innebär väl att jag har en tuff mårgon framför mig imårgon..

Efter skolan träffade jag Linn för en bagel på arnolds. Det var nice att catcha up lite då vi int ha sutti oss ner o prata på eevigheter! Hon shoppade också något smått vilker ni kan läsa om på hennes blogg.;) När Linn for hem sökte jag upp Tommi och vi gick till honom där jag spenderade hela resten av dagen. Niiice. Grabben fyller år om två veckor, har nån något bra förslag? Själv tänkte jag på en gerbil/råtta men stackarn skulle nog få hjärtklappning eller hoppa upp i min famn ifall han såg en gerbil/råtta/mus i närheten av honom. hahaha, ser det framför mig och kan inte sluta flina åt grejen. Skulle vilja hitta på nåt verkligen roligt åt my loove♥


Eller kanske han bara får mig (<33)? Hoppande upp ur nån gräddtårta eller nåt? Hahaha..

Good times in life are hard to find

Hahah. Vet ni vad jag nu gör? Jag tänker göra som Blondinbella och skriva upp då och då bra saker jag gör under dagen. Det händer ofta att jag tar mig själv i kragen och gör nåt bra och då tänker jag alttid att de var päivän hyvä teko. För min del handlar det då om allt från att plocka upp ett rosk på mitt golv till att hjälpa en gammal tant som ligger i snön i en liten nerförsbacke och slipper inte upp från drivorna där hon ligger med huvudet neråt med inköpskassarna rullandes ner längs backen (för det gjorde jag för nån månad sedan!!)

  
Jag ordnade alla mina viktiga papper i en mapp jag fick av paps. Har varit rätt
            jobbigt då man behövt nåt!
 
  Jag svor bara en gång åt småskitarna idag. Rekord?
 
  Berättade till Laura att det var jag som söndrade hennes säng. Och tro mig det
            kan vara rätt så suicidal, haha


Det är lite svårare än vad man trodde. Ska börja göra sånt oftare, inte för att jag tror att det intresserar nån där ute, men det är roligt, jag är ju fan en hemsk männisa om det där är det bästa jag fått gjort idag?!

XOXO, evil girl

Lifestyle of the rich & famous

Det är ganska kallt här i Finland. Våren är väl påväg men jag ser den ej. Snälla, kom nu. Sportlovet kom och var, man behöver inte snö längre. Alla vårkataloger som man ser överallt är lite mer lockande än dunjackorna.. På når konstit sätt?

Nella har kommit hem från sin resa och vi diskuterade jobbiga gubbar/människor utomlands som bara stirrar. Man får liksom inte vara ifred en sekund. Uppmärksamheten är kul en stund men i slutet ville jag bara hem så att ingen lägger märke på mig mer. Vart man än gick måste man svara på alla jävla frågor man fick. Där ligger man och solar, öppnar ögonen och så står det en mörk poolpojke 3m från dig och bara stirrar. Han märker att jag vaknat upp lite och börjar ropa mig på namn som mina bröder sa åt honom. Great. I shoppingcentret testade jag kläder och då jag kom ut hade försäljaren skrivit upp sitt nummer och e-mail adress åt mig. Han var nog trevlig så det klagar jag inte på. Men t.o.m en kvinna i shoppingcentret började ta bilder på mig. Det var lite.. obehagligt? Nu då man är hemma och slipper blickarna och leendena äntligen kommer alla fram "oj vad brun du är!!" ... ?! coolt.

..Men ojasta aallikoon. Just nu minns jag inte vad jag skulle skriva om, och tro mig det var nog inte stirrande gubbar. Och btw jag fick mail idag av Tommy Hilfiger grabben! Han vill vara min vän förevigt, haha :D Lite komiskt nog. Men naja. Nu skall jag dricka upp min kakaoo!


Klagar inte!

Oscar Galan

Kollade nån inatt? Jag skippade, slog mig verkligen inte i tankarna då det enda jag tänkte på igår kväll var på att sova.
Hoppas på en repris idag som det nog säkert kommer. Mest intresserad var jag om ifall Heath Ledger skulle få sitt vilket jag tyckte han var värd, vilket han fick!! Jag förstår bara inte hur han kunde vara så bra, helt mirakulös Joker. Igår var det dessutom exakt ett år sedan han dog, den 22 januari 2008. Stackarn var så snygg och lämnade en dotter efter sig också. För mig kommer han alltid atta vara killen i 10 things I hate about you, hur många gånger har jag månne sett den?



Benjamin Button var nominerad i 13 kategorier men tog hem bara 3, haha. Har inte sett filmen men den verkar inte speciell. Dock var sminkningarna bra vilker de också fick en Oscar för. Kanske man kollar den nån dag?

I väntan på mat

Ligger på sängen och har inga tankar på att stiga upp. Lyssnar på sånger, dränker mig i mina sorger och dagdrömmer om O.C season 3 i min hand.




stranden sista dagen tror jag,


shopping, BR, och ferrari. Ser ut om om jag var 12 år XD



Det finns stora högar av rentbyk i ändan av min säng, en halv bok på tyska jag borde läsa och så tanken på att jag verkligen borde få mig ur sängen idag. Jag har på känn att det kommer att ta sin tid..

Bye


...So the waters I will test

Kollade genom kalendern och konstaterade att det inte händer något på flera veckor. Man kunde lätt spola fram en månad och inte missat nåt. Jag hatar sånahär tider och det känns som om jag inte andvänder tiden till nytta, jag borde ju ta vara på varje minut. Denhär månaden går mina värdefulla minuter ut på att läsa till tyska ordprov varje fredag? Finns det någon annan där ute som tycker att det låter lite ähm.. tråkigt och meningslöst? 

Thinkin of you - Katy Perry

Diggar låten. Den är passlit lugn men ändå inte, dessutom är orden på hennes sånger coola, me like. Och så är hon själv ju så jävlit tuff. Detta blir min "dagens låt"


Oh baby I am coming home

Hemma igen röd om nosen. Veckan var skön, pool-slapp på dagarna vilket innebar en massa simmande och fotboll på stranden och shopping på kvällarna. Fick med mig bl.a ett par farkkun som helt klart blir lösare vid andvändning så nu måste de sys in, great.

För övrigt gillar jag Dubai, det är ett solsäkert ställe denhär tiden på året men efter tre gånger nu tror jag inte att vi åker igen. Vi har sett pretty much allt. Egentligen är det en enda stor byggplats. Det är sjukt så dom bygger, det ser nästan fruktansvärt ut då det står över 50 halv färdiga skyskrapor bredvid varann, vissa kommer aldrig att bli klara heller. Däremot finns det en massa fint också. Skit fina hotell (inkluding världens enda 7 stjärniga hotell Burj Al Arab), världens högsta byggnad, shopping center lika stora som 50 fotbollsplan med; en 200m lång skidbacke i, skrinnskobana i, ett enorm akvarie med hajar och en massa andra fiskar mitt i shopping centret, konstgjorda öar på havet i form av enoorma palmer. Allt detta har vi sett, cooolt. 

Där var Dubai i ett nätskal. +en massa trafik ofcourse. It was driving me crazy.
Jag låter som värsta resebyråtant haha! trots allt,

Home sweet home.

vin Frankfurt nach Dubai (?)

Sitter i loungen i Frankfurt. Ooh det är sa fint här, lyxigt värre!! Har ätit en maassa ren hehe.. Resan har gatt bra hittils, at mürgonmal pa flygfältet pa maranen, i flyget fick pappa champpis (fyller ar idag!) och vi spelade pa hans telefon hela vagen. Han va helt innoissaan av ett spel dar ahaha. I franfurt har jag och mamma shoppat solglasögon. Jag köpte mina första riktiga solglasögon nagonsin! Wihuu, skitsnygga.

Nu far jag bort fran datan, AUFWIEDERSEHEN

How good of a kisser are you?

Drop dead amazing!!!

U don't need any work. Ur a veri good at this kissing stuff and can probabli get a compliment about ur skills!!!!

Källa: facebook tests,. I know, right? ;) Är inte engelskan alldeles underbar?


BEAT THIS

Flyget går om 10 timmar. Nästan klartpackat men det känns som om jag kommer att sakna mina vänneer! Att komma bort för en stund är dock skönt och solen gör inte saken värre. Nu måste jag dricka varmt eftersom halsen säger "gör nåt för helvete det tar ont". 


Enda bilden jag har på min dator från Sharjah07... Jag bjuder. Denna gång samma ställe typ, lite rundare bara :)

Ha det skönt alla, vi ses om en vecka!



Edit:

jag tänkte att jag skulle lägga mig nu, i tid så jag får sova ordentlit då jag måste resa i stort sätt hela dan imårgon. Men mina ben är hårigare än tommis typ och min naglar måste lackas... + att ennu packas. (märk rimmet!) Ser ut att bli kort sömn inatt. :(
Hejhopp gummisnopp!

WHAT THE FUCK?!

Nästa episode kommer inte ut förrän i mars. Nice slap in the face då jag trodde mig få se den nu. 
Och jag är inte den enda som håller på att tappa medvetandet.. Altså jävla skit skit.

February 7th, 2009 at 6:56 pm

OMFG
are you kidding me, march thats
ages away what if I die before I
saw it that would kill especially
as that fricken episode was so
awesome i mean OMG. but i cant
beleive dan and serens broke up...
... again. I am totaly pissed ok whateva
Bye xoxo

  • rebel

  • February 8th, 2009 at 4:16 am

    are you joking??? i can not wait for 2 weeks. i will die without gossip girl.

    February 9th, 2009 at 11:51 pm

    Oh My God.
    ARGHHHHH! They're tryin 2 kill us all, i swear.
    The last episode was such a cliff hanger...
    DAN AND THE TEACHER??!!!!!
    The rest of the episodes better come weekly
    :(

    XOXO

  • ChuckBlairluver February 5th, 2009 at 6:10 pm

    WTF???!!!!
    NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
    I SERIOUSLY CAN'T SURVIVE UNTIL THEN!!!!
    WTF IS WRONG WITH THE CW????
    AAAAAAARRRRRRRGGGG!!!!!!!!!!!!!!


  • daniizle February 5th, 2009 at 8:18 pm

    OMG R U KIDDING ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 THEY LEFT US ON A CLIFF HANGER! FUCKING DAN FUCKING THE FUCKING TEACHER!

    dude, i hate that teacher. how could she DO that to Serena?
    and how could Dan go along with that?
    and they better not take that asshole back. im so mad!
    dude, this totally sucks!

    march!? GOSH!!!!!!


  • Why waste a second not loving who you are?

    Allt känns så lugnt och skönt. Jag älskar då ja bara kan slappa. Orkar inte klaga på något just nu, why waste my time? Min snuva går endå inte bort just nu, och annors är allt rätt så fint. Jobb idag, penkkis & jobb imårgon. Fredag mårgon bär det av mot stranden, juste måste packas ennu.. Glömmer bort det helatiden.
    Kollade just slut season 2 i O.C, nån som vill låna mig s3? Nu blir det GG, en soffpotatis är vad jag är!:)

    XOXO;)

    You say "Move On", but were am I supposed to go?

    Blev nöjd med håret, det är rätt kort men så mycket friskare och tjockare nu! Nu tänker jag sköta det bra och låta det växa till sommaren, sen kanske jag klipper upp det i mer våningar igen.
    Är på gott humör och sjunger mätt och glad, (åt just två baglar jag själv lagade och mums jag är kung haha. ) och det finns en Ben & Jerrys i frysen och väntar, samt O.C season 2. Dessutom får jag kanske besök av min pojkvän som lider av musfobi. + att jag fick 9 i gym och 8 i rella, wihu!

    Hej så länge!


    You're so sad, I should buy you a Happy Meal

    Äter frukost medan jag kollar på frisyer till dagens frissa tid. Måste klippa bort rätt mycket dött hår, men mitt hår växer tillbaka så snart är det lång igen, och friskt!!

    Har tänkt på nåt i denhär stilen;



    Får hoppas på att jag kan laga det snyggt på något sätt och att det är blont och fräscht då jag kommer hem från Dubai!

    Skolan väntar... Bye!

    You gotta live your life

    Att träna skitungarna var inte så illa idag, de var bara 9 st från vanliga 20. Jag blev kär i en rätt så ny kille i gruppen, Klaus. En ursöt fotbollstokig rolig kille. Ifall jag någon dag får en kille ska han bli som han, eller så vill jag bli ihop med honom, hehe. Vi hade armbrytning och jag vann, han vägrade förlora och ville göra det om och om igen. Killarna i gruppen ville veta allt om min pojkvänn, och Klaus sa att han vill ha armbrytning mot honom och veiva honom i fudis.
    Killar är så killar. Flickor frågar ifall han är söt, hur fan man kan tycka om pojkar (huj!!) och ifall vi pussas (hih). Grabbarna undrar hur mycket han väger, hur lång han är och hur stark han är. Typiskt va?

    Efter Otnäs gick jag till butiken med mamma. Jag är sällan i butiken med föräldrarna men älskar att vara då jag en gång får mig dit. Man får liksom köpa allt man vill. Sånadär små saker som behövs och man vill ha men mamma elr pappa inte orkar bära/glömmer/tycker är onödigt. Idag lassade jag kärran fullt med allt jag vill ha/behöver. Med mig fick jag bl.a ingredienser till bagel (åt redan två), tuggis, schampoo & balsam, juggis jag själv fick välja, bommuls tussar och Ben & Jerrys. Försökte tränga i mig den just men är alldeles för mätt, får spara den tills imårgon då jag tänker kolla på O.C.

    Som bäst ligger jag i sängen och kollar på tv, californiacation rättare sagt. Talade just i telf me Tommi och han sa han tyckte det var bra och ville börja kolla. Kollade tvn och såg en knullscen i serien i fråga. "Ah i see varför du gillar serien, bara sex m.m" Nee de tyckte han inte. Vi godnattar och stänger lurarna och jag fortsätter kolla. Avsnittets namn står i rutan och det står Vaginatown. Hmm..inge med sex att göra här??

    Nu ska jag fortsätta kolla denhär konstiga porrserien och tugga vidare på mitt nya tuggis! Godnatt alla!

    Snorungar

    Snart ska ja fara o träna skitungar. Lyssna på doms skrik och tjat och försöka hålla koll på dom. Otroligt så jag skäms då jag minns att jag en gång i tiden var lika jobbig som de, om inte jobbigare. Jag sprang bort helatiden och gömde mig bakom de dåvarande gardinerna som gick längs ena rakan.
     Idag springer jag bakom gardinerna vid kulstötningsplatsen och jagar bort snorungar som gömmer sig där bak medvetna om att de när som hellst får en kula i skallen. Och jag gallskirker att de ska bort därifrån och att de får göra det på sin fritid då de inte är på mitt ansvar. För de är på mitt ansvar och för mig är det skitsamma ifall de får en kula i skallen eller ej, men jag vill undvika att tala med deras föräldrar så långt det går. 
    90 min. Jag försöker psyka mig själv och säger att jag nog klarar det..

    COUNTDOWN, 4 dagar

    ..och så ligger jag på stranden. In your face fuckers

    RED WINE, CONVICT OH OH

    Har just vaknat efter en bra nattssömn. Det värker lite i handleden efter att jag Kira och Denna spelade GH i nästan 4 timmar igår, vi "rockade" haha. Idag återstår det ännu att rummet ska städas, drickor skaffas och middag ätas. Och såklart festas så in i helvete. Kanske slänger in ett inlägg eller två förrän jag slumrar till på mårgonnatten idag. För er alla där ute som är intresserade såklart<3

    Hejhopp gummisnopp :)

    HELLO!

    Tjohej, här är jag pigg och glad efter att ha sluiba hela dan. Har märkt att jag blir crazy då jag äter och får socker i mig, är som ett litet barn, jag borde inte få äta nåt sött efter kl.7 eller så får jag knappt sömn och är hyperaktiv. Så hände det idag och jag mumsade i mig en massa godis hos T och nu är jag hur pigg som helst. Jag var förjäligt trött hos honom och somnade innan jag åt och wushuuuum så var jag hyperaktiv. Men jag lovade att lägga mig så småningom så nu får det bli ansiktstvätt och sedan säng. Pluslite blogg läsande dock hoho.

    Tjohej!!

    The quiet scares me 'cause it screams the truth

    Am I sweating
    All these tears on my face
    Should I be hungry?
    I cant remember the last time that i ate.
    Call someone
    I need a friend to take me down

    It's like one of those bad dreams when you can't wake up
    Looks like you've given up, you've had enough
    But I want more no I won't stop
    'cause I just know you'll come around... right?

    Everything was so damn simple
    Now I'm losing my head
    Trying to cover up the damage
    And pad out all the bruises





    HAHAHA



    IT tävling i bildregigering it is, här är mitt bidrag! HOHOHOHO

    IT WILL BE LONG, BEFORE I GET YOU BY MY SIDE

    Klockan är 9.40 och jag känner mig för att gå hem och sova för hela dan. Efter en trevlig jumppa timme blev humöret skit igen. När blev allt så grått och meningslöst? Jag har en massa planer för nära framtiden men just nu är jag inte taggad. Just nu vill jag bara att det är fredag den 13 då jag flyger till Dubai (yep, olycksdag.. planet kommer krascha) för att bara slippa bort från allt för en vecka.
    Sina kom hem nu, jag saknar dig. Jag minns hur ledsen jag var i våras och ville bara komma hem till dig och gråta. Jag vill komma nu, men du är inte hemma. Kom hem snart, saknar dig massor ♥

    Sara

    You gotta make a decision You leave tonight or live and die this way

    Nån dag lämnar jag stället för att se världen. Jag åker bort för att jobba, med någon vän eller nåt, men fan, ja ska leva! För fullt. Vi har bara ett liv och jag tänker ta allt ur mitt. Allt.
    Dethär året kommer att bli det bästa, jag har på känn. Inte en dag i sommar tänker jag sitta och grubbla över hur tråkit jag har det, ja ska leva! Vi har mycket planerat redan, mina uunderbara vänner och jag, och fan vad roligt det kommer att bli.

    Älska sommaren, livet, allt!

    Filosofiskt tänkande,

    L: Om ja sku bara sticka härifrån o fara o bo i ett annat land o liksom bara bli dit, sku ja va en invandrare då?

    R: ...Eller en turist?
    Vad sägs..?

    HATA IT2 vol.2

    Har vaknat 7 för att sedan sätta ner mig för frukost, laga mig färdig och skynda mig till skolan, varför? Jo, IT2 prov 2 skulle lagas idag. Jag kommer till skolan och stort sett hela kursen står där utanför och väntar på läraren, var är hon? Svar: hemma.? "Provet börjar 9.40" sägs det i lärarrummet. Great.
    Jag har fått fler skäl att hata IT nu. Jag som kände mig en fnutta lycklig med tanke på att efter detta prov aldrig IT igen. Nu känner jag mig bara bitter eftersom dendär kärringen inte kan meddela nåt.

     Fuck You Right Back.

    RSS 2.0