28/7/09

Väckarklockan ringde 07.45 för att vi skulle fara på loppis me mamma och sälja lite (mycket) grejer. Vi var framme halv 10. Lite långsamma vi är liksom men det var inte vad jag ville komma fram med. Det var fullt. Men fan va sur ja va då ja vaknat så tidigt och annars också ställt mig in på at sälja där hela dan. Skit samma, vi gick runt där en stund och mamma köpte två små väskor. Jag tror jag snor nåndera av dem, de var helt snygga hehe ;p

Annars så har packandet kommit igång lite. Men bara lite. Jag orkar int tänka på de nu, för att Bryssel e skola och jag har sommarlov!


Hemma igen

Gotland i ett nötskal. Får överallt.
Gotland i ett nötskal. Det fanns får överallt!
<3



hoppllaa

Observera att mina tår är i vattnet!!!!
Mina tår och stenarna är i vattnet!!!
raukki
Raukkina på Vårö. Turist!

På Vårö. Vi va på stranden o simma o hade de super =)

"Fin utsikt" eller någo sånt va väl iden me bilden.

Kan int sluta skratta. Bonga Tommis faija i buskana o fota blommor!! :D

:S

En sur turist i Visby

hihi<3

Måste få dessa skor. Var hittar jag dem?


Men i svart. Såg dem på en tant och de var perfa! Precis såna jag sökt efter. Hur svårt kan det vara att hitta ett par simpla platta ballerinas med högst en rosett som accesoar?

Gotland 19-27.6

Saknaden är stor. Imårgon ses vi igen!


För Mycket Vatten Skall Rinna Under Många Broar Innan Jag Glömmer Dig

Off to the beach

En solig dag, yey! Okej det var ju faktiskt sol igår också men ja va helt fö darra fö att kunna vistas ute i solen så dagen gick mest ut på att ligga i min säng. Idag är det endå en massa som skall fiksas, massa mäniskor man borde träffa. Gaah dagen räcker inte till riktigt. Men nu to the beach. Höres


men hej, va e bättre än de?

Sej de du. Solen börjar komma upp. Egentligen så är den ju uppe igen. Godnatt, godmårgon, vet ej vilket jag borde säga.

Den som svär först får kakan i feijsset

Jenny: "O sen va ja ba sådää 'Voi vittuuuu...'.
Och Janttu flinar och ser på Jenny. Sen var kakan i Jennys fejs. Hahaha. Vi har det kul med andra ord. och Britney var super!! Ses imårrn! jatkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu juomapeli



å ja e här jenny som fick kakan i annsikte!!!!!!!! i tell you de va en once in a life time uplevelse! :D

Vart är min farkkujakka?

Borttappad? Stulen? Gått upp i rök? Jag återkommer.

Jenny och laura starring: fulaste bilden ever



Ahhahahahahahhaahhaha så FUL

BRitney spears feat. glatt födelsedags firande

Ikväll blir det britneey! Har laddat ner hela hennes circus skiva så ja bailar ti de just nu som bäst ensam här hemma. Det blir både förfest och efterfest hos Jenny ikväll. Eva fyller år idag, Roberta imårgon och Ida fyllde för någon vecka sedan, trippelkalas! Det blir flick party hela natten ienom, wihuueew. Hörs imårn i lite tröttnare och dystrare tecken.


Jenny: No vittu i mitt nästa liv vill ja va i himlen. Sen sitter ja på ett moln o baa dokaa..

Tillbringade ju en kväll med Jenny i hangö häromdan. Det diskuterades en massa och Jenny kom fram till bl.a det som står i rubriken. Givande kväll så att säga haha. Näemen det var härligt, skönt slappande vid 'bänken' med gott sällskap. Snart anländer hon till storstaan då alla andra lämnat mig tydligen. Jenny ring mig då du känner för det (läs: genast då du ser detta) eftersom en viss tös har inget att göra.

See you later, alligator


Houston we got a problem..

Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight?  Where to party tonight? 


AND the rest is still unwritten..

Läggdags småningom, det blir tidig väckning imårn då jag åker iväg till hangö sådär ca ungefär nio på mågronen. Jag tror päronen får lite hard time o få upp mej ur sängen höhö. Mams och paps ska på fest så ja ska chilla me Jenny, coolt =) På sönda blir det kusses konffis och sen hem igen. Nästa vecka tänker jag festa lite med Sina iaf. Sen blir det ju Britney å keikkor så vi har en intressant vecka framför oss. See youu

So put that in your pipe and smoke it




loovee...

Lillbrorsan har skaffat flickvän. Svårt att missa då vi inte har några dörrar i huset p.g.a remppan. Jag blir hela tiden vittne för deras myspys då jag går ut ur mitt rum, mysigt. Minns tiden då jag och Tommi spenderade dagarna liggandes på sängen pussandes. ♥ Haha, men vafan, vi hade ju dörrar, musik och allt. Plågade inte omgivningen precis.



Edit: Man får ju inte äta ifred här mer utan att de stör. Hallå, jag och tommi hånglar inte i köket?! Och vi har ju 2 års försprång liksom. Dagens ungdomar altså, hävytöntä.

Without you by my side it's hard to survive

Allt stressar på känns det som.
Ändå känns det som om jag inte
har något att göra, jag har massor,
både roligt och inte roligt. Hellst vill
jag bara lyssna på musik och chilla
med Sina i stan, det känns som liv
just nu haha.
Jag orkar liksom inte tänka.



       "I'm on the highway swerving
        I aint drunk but I'm about to
        hit the curb'n looking at the
        calendar getting nervous 
        just a few more days"






Ah och jag saknar my babyy. Men nästa veckas söndag åker jag. Gotlaand!<3

Marabou choklad

Det regnar så satan men jag har aldrig haft så mycket lust på choklad. Jag tror verkligen att jag snart drar stövlarna på mig och cyklar över till neste. Allvar, jag klarar inte dethär!

Hello sunshine..


bild från 2007.

Denhär grabben väckte jag just för att idag skall vi verkligen ses. Vi har planerat det  i, öhm, 1 år? Nåja det brukar ju blli så men nu ska ja laga mig klar för lite stan chill, HesaCup är ju i stan så vi funderade på att gå och kolla på några spel. Kulkul, lite nostalgiskt sådär att under den senaste veckan har jag träffat fler malta-kompisar än vad jag gjort på 2 år. Dessutom är det exakt två år sen vi var där. Wihu, goooda tider♥

STadin tsygää ei voi viedä himaan ja lukita

Trötter trötter, min kropp vill verkligen sova. De va mysigt att chilla me sin bästavän igen, känns som om inget ändrats. Snart är det min tur att åka iväg, gosh, det närmar sig verkligen. Vad är det, lite över en månad? Fick köpt en huge kappsäck här en dag, undrar hur allt borde rymmas dit, jag gissar på att mamma får ta plats i sin väska med.

Annars ligger jag mest här på min säng lyssnandes på musik och funderar. Känner mig sådär jätte blurry, mycket går runt i huvudet just nu. Nu tänker jag läsa klart min bok och sedan sammu. Ah låter skönt, Adios!

KEsän kuumin tapahtuma

Kom hem igår efter ett par jävla crazy days i Björneborg. Yyter beach futis 2009. Jevlar, det är grejer det! Jag vet liksom int va ja borde berätta om eftersom det hände så mycket och det finns en massa att berätta men en sak är säker, nästa år igen! Vi träffade på en massa trevliga menskor, festade. chillade, spelade fotboll och ja, njöööt! Det var endå ganska tungt för kroppen med så mycket alkomahoolii och sena nätter, för att inte tala om mina helt förstörda ben med en massa sår och blåmärken, vackert flickor, vackert

Jag gick endå rätt så tidigt och sova igårkväll så ja fick sova en natt i min underbara säng, ah saknaden var stor<3


FC Kädettömät apinat

träffade på lite bekanta. De blev våra fans, såklart. Vi hade en maaaassa fans ! :D



turneringens första mål!

fattas nåt?



sist och slutligen, vi igen<3

Gah så underbarrt. Jag vill tillbaka. Men nu mårgonmål. 

Och vet ni vaaad? IDAG TRÄFFAR JAG SINA!!! MY BABY IS BACK!!!!

Yyteri beach fudis 2009



Imårgon smäller det till, väskan är typ packad och jag är nästan nervös! Jag ser fam emot det en massa. Hade lite problem med packningen och måste byta till en större väska. Ni skulle nog skratta mycket om ni såg den, jag är borta i 2 nätter, inte fem. Det blir träff i kampen halv 9 imårgon bitti. Taggad som fan. Dethär blir så jaevla helvetes roligt!! Vi hörs på söndag (måndag?vet inte när jag kommer) och jag kan tänka mig att jag är rätt så trött då jag kommer tillbaka, för nu ska de festas!!

RSS 2.0