"De sommar vi ligger på stranden!"

Väcktes halv 9 av att bygggubarna började med sitt borrande. Min första tanke var typ "Borra Ihjäl Er Själva" och sedan typ hur i helvete de har tagit in sig?? Är ensam hemma i hela huset. Om inte jag typ gått och öppna för dem i sömnen har de måsta ta bakdörren villket är lite konstit då den e på andra sidan huset och då går man ju genom duschrum o keikkor för att jag vet att de inte fått nyckeln. Whatever, de är inne nu och jag är redo för beachen. Idag tänker jag bli bruuuun.

Morjens

Yes. it does kill brain cells, but only the weak ones..

Haha, här sitter jag igen, lovat mig själv att lägga mig i tid och klockan är fem på morgånen. Typ tommis halva lag är i "killbastu" i vår bastu men jag är precis inte bjuden. Här sitter jag ensam vid datan då laura somnat och den andra tjejen i huset sköter om sin pojkvän. Det är chill då jag endå tänker väcka hela huset klockan tio då jag tänker knalla iväg till stranden haha. Annors är det tommi som får lov att se till att huset är i sick under dagen då de flesta pojkarna hotar att de tänker sova till klockan tre på dagen. Jag tänker schteeeka i solen tills jag blir en pepparkaka, kan hända dock att jag får göa det på gården. Jag ser halvnakna killar på min innergård, time to go, ciao!

FML

En till solig dag. Jag vaknade redan 08.30 för att lägga mig på gården och sola lite men jag har alldeles för ont i magen för att kunna göra nåt, rotade igenom hela huset efter verkmedicin men det finns inga. Dock hittade jag panadol men det ör jag allergisk för, jag var endå inte långt ifrån att ta det. Sista slutligen väckte jag Kira och tog kickborden och hämtade lite burana av henne. Stackarn jag har väckt henne varje dag säkert?

Klockan 12 blir jag avhämtad och sen åks det iväg till Tammerfors för match. Ensam hemma i ett par dagar så jag får väl lite besök ikväll av Laura och Tommi i alla fall. Nu ska ja fösöka få i  mig något, Ciao!


mag ont. Aj

I just know there's a sunny day

Vaknade svettig och sekasin i tältet första gången halv 5 men lyckades somna om efter ett par om och men och vaknade slutligen 8 tiden då vi steg uppför att sola. Det var härligt att telta, sommar parhaimmillaan så att säga! Det gör jag helt säkert om igen i sommar, kanske åker tillbaka ren imårn? Jag blev kär hoho, kär i havet, detär fan underbart!

Då jag kom hem tog jag mig en välförtjänt dusch men var smått i panik då våra ester som håller på och river ner vår vessa här i vår crib höll på att komma typ igenom väggen in till duschen. Väggen fick så hårda slag att de flög trädbitar från bastulampan haha! Fatta sån panik jag fick och sprang naken ut från duschrummet.

Efter det har jag schteeekt på mellsten och min albinokropp har fått färg, äntligen! Nu dallar ja iväg ti omena o köpa lite sol oljor så ja kan fortsätta på mitt stekande imårn.

MORO!


Sounds like a plan




24/06/09

Sitter här med telefonen, datorn och mina bröd i högsta hugg framför teeveen. Tänk vad mycket man kan göra på en gång? Sitter här och äter, äter, kollar tv, äter, chattar, talar i telf och äter lite mer. Smidit va? Det planeras lite telttande inför imårn, hoppas hoppas det blir av. Sista dagen barnvakt imårn och 255e rikare, det måste firas!

Jag söker lite mer gott att äta nu, bye!


Haha, min dator har fel datum sooorry dudes. Bli inte sura nu?

Built these walls up so high Needed my room to breathe

Vaknade sådär passligt för lunch, klockan är ju nästan halv tre och det grillas för full fart här hemma. Gårdagen gick ut på att stå ut med fiilisen och på kvällen kollade jag film för mig själv men somnade nästan mitt i. Efter det blev det 14 timmars sömn vilket jag var i behov av. Och vet ni vad? Det är rätt så soligt ute! Toodels!





O hu han va?

Jag hade nog en jätte bra midsommar. Dock hade jag lovat mig själv att inte vaka så länge men det sket sig lite då man blev last man standing igen (chiller) haha. Just nu känner jag mig lite svag men det har jag nog bara mig själv att skylla på. Blev nog kanske one or two too many igår för min del vilket leder till att natten är ett enda flummel. Jag vet endå att jag har haft roligt och det är väl det som är huvudsaken? Det var bastubadande och underbar mat! jag åt 4 stora biffar, gissa hur mätt jag blev? Haha, men som sagt det var mumsigt.

älskar bilden! Jag och Isu ligger på gräsmattan och nick har somnat vid trädet där Emil försöker störa honom. Jag skrattar ihjäl mig.

Lordy Lordy Lordy I can't help it, I like to party

Midsommar imårgon och jag är sjukt taggad. Det blir god mat, bastu, bra sällskap och festande i Ingå enda till gryningen. Jag bryr mig inte fast det skulle regna, det är midsommar i varjefall och det blir bara lite mer typisk finland-sommar känsla där ute i skärgården i regnet. Det borde ju inte bli kallt i varje fall? Dessutom är det najs att simma i regn. Det blir nog bra. Jag har en sån känsla i kroppen. ;)


jag och lite ingå flickor

But how do I let go when I've loved him for so long and I've given him all that I could

Snart har hälften av sommarlovet gått och det känns som om tiden gått till spillo, jag har inte gjort något vettigt. Måste börja catch the moment lite bättre men vad fan gör man då det åskar ute? 64 dagar till Bryssel.


Nu träningar. Ciao


FIA HAS RETURNED



Det blev en trevlig kväll och Fia blev överraskad, allt gick som planerat. Vädret var fint och vi satt ute hela kvällen, väldigt skönt! Det var inte alls konstigt att se henne igen, det kändes som om hon aldrig varit borta. Ljuvligt var det nog att se henne igen. En lyckad kväll helt enkelt.

Nu blir det godis & film hos Tommi. Ciao!

Tisdag kväll

Ligger och kollar på 'the real orangecounty house wives'. Helt kul faktiskt att se att de inte är så vackra egentligen hahaha. Helt opererade och fula allehopa. Pengarna och livsstilen kunde jag lätt tad dock men man får väl nöjja sig med vad man har.


Det blir semi tidig väckning imårrn för jag måste verkligen räkna matta nu ordentligt. Efter det blir det stan med Linn och Roberta och sen match 20.35. Ifall ni alla vill komma och kolla (ofcourse) så äger matchen rum brevid Finnair stadion mot HooGee. Vi får alltså stryk men det är ju lika roligt varje gång hoho. Kom och hejja på mig!

Godnatt

No-one sleeps when I'm awake

Det fick Ida maista på igår natt haha. Stackarn blev väckt med vatten i ansiktet stup i kvarten. Vi är alltså tillbaka från Ingå. Blev lite spontanreissu men vi hade det jätte roligt! Gick och sova där vid 8 på mårgonen så jag är smått trött nu, men det var värt det!

Nu kom Laura och hämta mig, det blir mäkken nu. Ciao!

RSS 2.0