Bibba time it is

Efter flera om och men fick vi printat ett papper vi sen betalade 30cent för. Kyrkohistoria skall läsas och instuderingsfrågor svaras. Religion wippie.

Har ni sett sånt väder det är!! VÅÅÅR

Måndag 11.57

Well, nu väntar man på besked. Vet inte om det värsta är förbi eller framför.. Det kommer att bli en lång vecka. Snart skall jag fortsätta kolla på O.C. Och kanske fundera på ett sätt att spola tiden för att få den att gå snabbare. Kan det inte vara nästa måndag nu, snälla?

MAMI LOVES ME


Kom hem och möttes av en lapp vid matbordet av mamma.

.
Siivoa astiat ja ruoanloput. senkin possu.

The truth is.

Att för lite sömn orsakar huvudverk och humörsväng. Den ena stunden gapskrattar jag och den andra gråter jag. Nu måste jag verkligen få sova. Dessutom kommer det att hända grejer i närmare framtid.. jo jag måste sova.


'
hahHAahHAHAHaha nu skrattar jag

,

Seventeen only comes once in a
 lifetime

Dont it just fly by wild and free

Goin any way the wind blew baby

Seventeen livin on crazy dreams

Rock and roll and faded blue
jeans

And standing on the edge of
everything

Seventeen


I HOPE SHE FLIES


Wish me luck

I need it. Matta prov om 20min. Gaah, ja måst improva lärarn att jag är fiffig, men tror nog att jag slipper igenom iaf. Tänkte uppdatera mina kunskaper lite nu på mårgonen och gå egenom uppgiftssvar då jag stötte på denna text;

Sv:Re:Sv:Uppgiftssvar 12 Timmas, 29 Minuts ago  
Några till, 419 till 438. Tyvärr är min feber kvar, så jag orkar inte göra alla inför provet. Detta kan nu inte hjälpas och är beklagligt, men "life is hard".

Hade kanske lönat sig att börja svara på frågor före en vecka innan prov. Whatever, skola it is.

Ich möchte jemand tot machen

Ich hasse deutsch so viel jetzt und ich möchte schlafen ich bin so fuckin mude. Ich kann nicht meine Aufsatz finden und jetzt muss ich eine neue Aufsatzt schreiben oh ich hasse deutch, oh kill me, ob ich nicht Morgen ins Schule ist, dann bin ich gestorben, BAAh ich bin BÖSE und MUDE

Audwiedersehen.

Die Klausurwoche

TI          tyska
ONS     matta
TORS   engelska
FRE      geografi

Intressant vecka man har framför sig? Idag måste jag läsa så satan, träna småungar och egentligen skulle jag villa träna lite själv med. Imårgon jobbar jag nästan hela dan och måste läsa matta!! Onsda jobb, samt enkku läsande. På torsdag träffar jag gamla vänner vilket blir suuuper! Fredag tänker jag kanske möjligen fårse supa skallen av mig. Och juste, tuntematon v'tun sotilas måste läsas. Nähe, ni ser mig inte vid datorn denhär veckan!

Byeeeee


The truth is everyone is going to hurt you, you just have to decide who's worth the pain

Nya gossips påminner om hur jobbigt det kan vara. Att tala om det påminde mig om att ärren nog finns kvar och jag kände nästan hur alla känslorna kom tillbaka. Paniken, sårbarheten och hjälplösheten. Det kan verkligen kännas som om ingen annan förstår. Sanningen är väl att man kommer över det, men det kommer alltid att finnas där. Hoppeligen så hjälper det bara, chansen finns ju nog också att det förstör. Själv tror jag jag blev feg. På samma stärkte det också.

Pointen var endå, jag tror det händer alla nångång. I viss mån iaf, vem kan aldrig bli sårad? Caught in the middle. Vad det än händer så tror jag det blir bra till slut. Man blir bara visare hehe.

What doesn't kill you makes you stronger. Och fast det känns att man inte kommer över det, tro mig, man kommer. ;)

Älä nuolaise ennenkuin tipahtaa

För jävla helvete det snöar! Då jag vaknade på mårgonen med bunkande huvud och solen sken trodde jag verkligen att det skulle bli vår. Suck och flås. Snart räknar jag med en snöig sommardag på mellsten me toppatakki i mitten av juli ♥

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer


You put the words into my mounth

As a fact så visade våren sina första tecken igår. Tyvärr varade det inte längre än så, utan idag fick man känna kylan igen. Man börjar så småningom tröttna på skitet, det är ju april snart? April är ju nästan sommar. Då våren kommer har vi en tradition vilken vi utförde haha xd. Snart måste våren komma för att stanna, oh vad jag väntar & längtar.


GLAD - GLADARE - GLADAST

Yepp, fick en humörsväng då ett efterlängtat brev hade ploppat ner i postlådan!

Busted - 3AM


Torsdag,


Dilemma

Fick lust på kaffe men kom på att jag inte vet hur man lagar det. Fick bli te,


Funkar det..?



Lets testa! Bli vän via mig :)
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=5738

SANNA VÄNNER

är något alla behöver,
är nångång det enda man har.
Men det räcker.

I'm a weirdo in your bedroom

Snart läggdags, tänker på hur sakta dagen glidit fram. På veckoslutet blir det fotboll och lite fest. Imårgon blir det O.C och matta. Borde studera lite, fårse hur man orkar. Vet ni förresten? Är ni trötta så tryck i er lite vitaminer alla små barn. Sanasol is the shit.

Min Chicos hamburgare tycks aldrig smälta i magen. Undrar hur länge till jag borde känna mig mätt? Jag vill ju äta. :( Nähmen vi återkommer, Natti

Födelsedags barn, hurra!


Grattis Kulta

Det är en ny dag, och jag mår bra

Dagens innehåll:      Känslor

                                      Vänner
                                      iMovie
(tryck här för att se vad vi åstadkommit)
                                      Mycket mandlar
                                      Läxor

          Nu:                     Fotboll med paps, ber högre krafter om mindre läxor i framtiden.

.


You gotta make a decision You leave tonight or live and die this way

Jag har gjort mitt bästa och nu väntar man på resultat.


Söndagar är inga bra bloggdagar

Ett trevligt veckoslut har man haft i allafall. Bl.a olovligt vistelse i någon annans hus, match, besök hos grannen, träningar, Mcdonalds & Tommi. Klagar inte!


Vi ljuger blint för dom vi älskar, och glömmer bort dom få vi känner, skryter om hur bra det går, tror att någon bryr sig om hur vi mår.

Vi är ju inte alla perfekta precis.

What is happening today?

Fredag idag, konstigt hur snabbt veckan gått. Jag har spelat GH i en timma och ser bara olika färgers bollar framför mig.. Kvällens planer är oklara än så länge. Som bäst ligger jag i Dennas soffa och är osocial eftersom jag vägrar att kolla på päivien viemää med henne och Linda. Vem orkar kolla på sånt skit? Jag  har lust att ha en chill kväll och gå ut och äta nånstans. Eller kanske O.C marathon med Roberta? Fårse.

Jag har glömt att nämna..

att jag har planerat in en av sommarens höjdpunkter!! Nämligen Yyteri Beach Fis 09. Fotboll på stranden med vänner, solen skiner, 10 000 deltagare, musiken strömmar och på kvällen festas det.
 


INLÄGG NR 100

 Jag har tjänat 12e idag. Och på samma blivit påminad av att aldrig skaffa barn.
 Ska snart få gjort lite läxor och sedan tidigt i säng
 ? Kommer inte på så mycket mer.

They say bad things happen for a reason

Det såg så varmt ut ute så då jag for satt jag tygskor på mig, hadde satt en tunnare jacka ifall jag hittat nån och satt solglasögonen på mig. Då jag kom ut såg jag ingenting pga de mörka solglasögonen, solen var borta. Det var den solen tänkte jag. Medan jag väntade på bussen blåste det rätt så mycket och ett par minuter senare började jag svära för mig själv då mina händer och fötter var istappar. Ingen vår här ännu, vintern tycks aldrig gå bort.


en glad jag innan jag satt foten utanför dörren

Vem bryr sig om hur dagarna går, dom vandrar som dom vill?

Tänker på all stuff jag borde göra men kan inte sluta drömma om sommaren. Våren är ju nästan här? Alla mina tusen uppg i mattan och tyskan lockar inte. Skitungarna jag snart skall träna lockar inte heller. Mat däremot lockar, känner hungern krypa fram. "The one whos always hungry" Yepp, thats me!

Hur kunde jag glömma?

Nyaste Gossip kom ut i USA igår! Jag har en underhållande 45 minuter framför mig, får se vad de hittat på nu. Förrän den gick på brejk slutade den i en rätt så intressant scen.. Måste se den nu!

Edit: Älä nuolaise ennenkuin tipahtaa. Fuckin CW som tycks flytta datumet framåt hela tiden. Yep, måste vänta i två veckor ännu. It sucks.

Godnatt alla, xoxo, en förbannad Sara

DET BÖRJAR MED KÄRLEK..


Friend are friends forever

Efter att ha spelat GH i ett par timmar med Denna gick vi ut på picnic. Yepp, ni läste rätt. Picnic ute i snön, och nu tror ni vi är helt wacko, men det är vi. Men helvete vad mysigt det var. Där satt vi på en filt i snödrivan på en klippa i skogen. Med varma kläder på oss, varm kakao, lugn musik och tobak satt vi där och njöt. Snacka om att ta vara på varje minut, för det var härligt.


ALLT ANNAT ÄN PERFEKT

Säger jag bara.


Jenny is back!!

SarA sanoo:

hade ni kiva i swe?

jenny sanoo:
yeas man förutom att en satans ny 94 ha kommi me i lage hon e sån pain in the ass ja menar de hon e hemsk ja kan bertta sekärt i n¨ån 2 h om henne va hon sa där under den där resan ja berättar imo¨'

SarA sanoo:

ok cant wait

jenny sanoo:

hon va hemsk' å kakllla mig ti blåst å att ja har stelt hår

SarA sanoo:

AHAHAHHAHHAHHAHAHA



Att slå ihjäl: Slay - Slew - Slain

Yepp, nu är det irregulars verbs som gäller. Jag vill verkligen lära mig dem men just nu clickar jag och engelska läsning bara inte. Funderar på att laga min tredje kopp varm kakao för dagen och laga ett gott bröd. Och på att spola tiden till den 19 april. Jepp, jag vill ut och resa.

THE ALL-AMERICAN REJECTS

En nygammal favorit!

Alla är vi bra på nåt.

Min begåvning är att tränga i mig en massa mat för att 5 minuter senare må så illa att jag kunde spy. Jag tror jag börjar finna bulimikern i mig själv. Jag skulle bli en bra bulimiker, trevligt att veta att man är en natubegåvning på nåt, har liksom äntligen hittat min juttu. Efter 16 års sökande har jag funnit min grej! Wippie..



Toaletten next →

( s kä m t )

Ken on heistä kaikkein kaunein..?


Ja, nu är hon vald igen. Jag är ingen större fan av missi-kisan men har hängt med då och då och läst om dem i nyheterna. Essi var endå min favorit, och jag tycker det var bra att hon vann. Tommi klagade nåt över att hon har sneda ögon?? Jag tycker hon är vacker och har ett fint naturligt utseende. Grattis!

Lättförtjänta pengar

är att bada bastu & simma i 2,5 timme samt äta chips och dricka cocis på deras bekostnad. Och sedan såklart tjäna 25e på det. Ett plus är såklart också att barnen avgudar mig och säger aldrig emot. Im the boss. Jag kan nästan säga att jag njöt. Och tjänade på det!

Klockan är ett och jag har redan kommit på tre hyfsat bra saker jag gjort idag - GO ME

 Åt en hälsosam frukkost i lungn & ro.

 Har gjort läst på läxor och förhör i snart 2 timmar.
 har två träningar idag! träning nr.1 börjar om 25 minuter.. Och jo, jag tänker komma i tid trots jag sitter här i pjamas fortfarande... Ups.

GODNATT MINA VÄNNER

..och ovänner. Nu skall jag lägga mig, whättö faack, klockan är ju redan 1 på natten. Min nukkumaanmeno oli ja meni.



















.

RSS 2.0