TYSKLAND, Wittenberg-Berlin




one too many?


<3




hhahahaaa


<3



SERIÖST SÅ JÄÄÄVLA ROLIGT VAR DET!


Mmmhh.. Baby baby


Here I am again talking to myself

En rask promenad ("promppis") på 1h20min med Kinkku är otroligt upp piggnande. Nu är klockan mycket och jag borde lägga mig med mina stackars sjuka fötter och uppfrisknade fiilis. Well I'll give it a try.

Nighty night!

We hate so fast and we love too slow

Alla verkar så negativa idag? Inte för att peka på någon speciell men stämningen har varit lite dålig. Själv är jag på strålande humör och efter ett par timmar hissaläsning blir det jobb! Pengar har man aldrig för mycket av!

Sara


Lately Been wondering Who will be here to take my place When I'm gone?

Klockan är 7:30 och jag är på datorn! Herregud vet inte när det hänt senast.. Kan inte säga att det var lätt att stiga upp precis.

Anyways, det finns verkligen en orsak varför jag sitter här, frissa it is! Klockan 8:15. Vilken frissa har tid bokat 8:15?? Jag har tänkt bli av med min risukasa och köra på nåt lite kortare, och blondare! Wippie, solen lyser ute och då jag kommer ut ur salongen är jag färdig för våren!


Och nu det bästa.. Födisfest på lörda och Tyskland på måndag! Wippiieee

HANGÖ

Unforgettable once again.












But I just can't let it go

Tråkig dag. Tråkig period. Så jävla tråkigt, men på torsdag, wuhu!


CRAZY DAYS

Medan jag svävat på rosa moln hela dan har jag försökt att vara normal och tänka på något annat, vem orkar lyssna på mitt babbel om Bryssel? Emellanåt är det lite svårt då man fått nåt man verkligen ville ha. Jag menar, det fanns nog inget jag ville ha så mycket som det, och jag är verkligen lyckligt lottad!

Annars har idag & igår bestått av galna dagarna, har faktiskt shoppat rätt så mycket därifrån, mer än vad jag trodde iaf. Dessutom verkade jag som Lauras personal shopper (igen) i stan och efter det kollade jag på Tommis match på finnair stadium. I typ -5 grader och farkkurock. Och jo, det var kallt som FAN.

Plus! att jag fått en extra madrass så nu är min säng ännu mjukare och skönare, kunde ligga här i evigheteeeer. ZZzzzZZ


DREAMS DO COME TRUE



Everything was so damn simple, Now I'm losing my head

Klockan är halv 2 på natten och jag gick och lägga mig klockan 11. Det är inte första, inte andra utan tredje natten i rad som det händer såhär.

I suck at life.

RSS 2.0