Its hittin me harder and harder with all your smiles


älska skolcafeterian

Tjock & Lycklig, en prislapp på 575 norska kronor

in my dreams





hahaha..

Ciao

Moimoimoi.. Tisdag. Loggade in på facebook nångång imorse då jag vaknade första gången och undrade hur fan alla är uppe redan. Sen kom jag på att det är tisdag, därför, människor går ju i skola där hemma och sånt. Vi är i varjefall lediga idag och bra så, inte en chans att man fick in mig till nåt klassrum idag. Igår festades det ganska så mycket och man kan väl kalla det en rolig kväll! Drog ut rakt efter skolan, satte oss på Pomme, åt ute på ett mysigt pita ställe och så blev det Pomme, Snug och afterparty på slottet. Idag blir det kanske bio men nu ska ja ge sällskap åt min säng.. hoho.


finnar!

pita på Woo

rape?

på besök i belgien

tag: hanna H, aleksander N, fredrik F, linnea K. hahahahahaha

En ny favorit

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry
Roses are red and violets are blue
They both look pretty good baby..
but then so do you

Hoffmaestro - So You Do

misery loves its company

Mitt goda humör försvann då jag kom på att min goa vecka börjar med matta 07.45 imårgon. Enda som glädjer mig är att vi har ledit på tisda så efter skolan drar vi ut. Vi planerar på att äta ute och sen sätta oss nånstans. I väntan på det liksom. Nu ska jag laga mig en smoothie bara för att. :)

The little things

Oh ljuva söndag. Sov så jävla bra inatt och vaknade halv ett för att gå ner för trapporna till brunchen. Är fortfarande lite sjuk men det blir bättre.. Det är så jävla svettigt ute! Satt på balkongen och räknade matte en stund men det blev för hett så jag flyttade mig ner breve tanja på gräsmattan och solade en stund. Nu ska ja gå ut igen eftersom ja kom på att alla mina grejor är ute på balkongen hehe. Och sen ska ja på någå sett börja planera hur jag ska andvända mina pengar, de får inte ta slut helatideen!!


gammal bild

The taste of your smile

Jag vet inte hur mycket jag ätit idag och vill inte veta det heller haha! Ja men grejen var att jag är hungrig fortfarande och igen. Om och om igen..

Det hände sig förresten idag! Ja va lite trög imårse så jag och tanja fick rikit bråttom till tåge så vi måste gå pretty snabbt, ja va int på sån mood om man säger så.. Sen kom vi på att vi kan lifta, fiffiga barn som vi är. Det var en snäll snubbe som gulligt nog kastade oss ända fram till stationen! Oendligt tacksam, sånadär små ting värmer hjärtat verkligen. Nu har han en så jävla bra karma!

Som bäst sitter ja här och försöker tänka på något annat än mat. Lyssnar igenom alla Colbie Caillats låtar på spotify och tror jag kommer att lyssna på den första skivan i ett par dagar framöver. Riktigt bra låtar.. Nej nu kallar min säng på mig! natinati

"The way you take my hand is just so sweet
And that crooked smile of yours it knocks me off my feet"

There is nothing else

Jag lever jag lever jag lever. Nästan. Men fyfan så jag mått idag! Annars har de vart rätt kul, åkte in ti Bryssel efter lunchen och spenderade dagen där och kollade på då Tanja shoppade. Nya gardiner blev det också, nu väntar de bara på att bli upphängda. Ikväll ska ja på dejt me min säng♥ Ingen chans att få ut mig ikväll alltså. Eller jo, men det är en annan saga.. Hihi.






Fuck you x3

Puss kram! Nu ska ja ta de så jävla lugnt.

25/09/09

En kille på boardingen fick bokstavligt talat idag smaka på hur det känns att ha 'rummet upp och ner'. Då han kom in var precis allt i rummet vänt upp och ner. Sängen, bord, byrålådor, skor, väckarklockan, ja t.o.m vattenflaskorna. Hur genialt är inte det haha?

Förutom det har ja just kollat på O.C season 4 och bölat som fan. Men Marissa är död liksom. Det om något är sorligt.

...

Nej nu alltså. Känner mig löjligast i världen.. Haha.

Guten nacht

Ville bara önska er alla god natt! Jag tycker jag läst tillräckligt tyska nu och ätit upp mina nötter så jag mår illa. Dessutom lyckades jag köpa en riktigt äcklig choklad idag. Hur kan choklad vara äckligt? Denhär går inte att äta, så illa är det. Kan väl tillägga att jag drömde riktigt obehagliga drömmar inatt. Då jag vaknade mitt i natten mådde jag illa och måste tänka efter en stund innan jag insåg att det bara var en dröm! Bra så. Nu skall jag lägga mig en fläkt och en dyna fattigare. Puss o kram skumbanan!

"But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room
So I wait and I wait.."


Wednesday



Har sjukanmält mig och puttrade iväg till skolcafeterian och köpte mig en Ben & Jerrys. Haha. Dessutom kostar den bara 4,5e här i skolan, va kostar den där hemma? 6e? Vad mer har vår skola att erbjuda? Alla möjliga svenska karkkin, norsk choko, Billys pizza för 2e, kokosbollar, hotdog, festis (!), och allt. Hihi den är bäst!!


Your voice makes my skin crawl


Idag har jag stigit upp på rätt fot kan man säga. Vaknade ti den här sången och jaa.. Ja va ska man säga? Älska att vara på gott humör! Tänker köpa en Ben & Jerrys och nåt annt gått och sen se på Gossip. Tar det lugnt och skippar kickboxningen idag, vill inte bli sjukare än vad jag redan är. Nu tyska moroo!


Dilemma

Det hände sig förra fredagen. Jag och Tanja cyklade glatt på fest och tyckte vi var fiffiga då vi lånade cyklar från skolan, då kommer vi snabt dit och tillbaka utan taxi, eller hur? Då det var dags att cykla hem, lets say, det funkade inte riktigt. Slutade med att vi började gå hemåt, men tappade bort oss. Hade ringt taxi och kommit hem lyckliga och i tid. Cyklana sa de att de skulle ta hand om. Festägaren fick i nåt skede damp på alla cyklar och började kasta cyklar över porten (den är högre än vad jag är), alltså man kan lätt säga att de blev förstörda.

Nästa dag började vi undra om det fanns några cyklar kvar? Vid vägen? Nära huset? Nej. Det fanns inga cyklar kvar. Okej.. men då kanske nån har cyklat hem me dem eftersom vi stack rätt så tidit. Tanja hade kollat idag om de fanns... borta. Grejen är alltså att vi lyckats tappa bort två cyklar. Skolans cyklar. Vilket vi inte ennu sakt åt houseparents och man kan lätt säga att jag inte ser fram emot det. Börja nu sen bretta att vi tappat bort cyklarna också, efter att vi kommit hem på fre och såg ut som vi gjorde. Döda mig. Jag har ingen lust att medge det. Dessutom har jag inga pengar att köpa några cyklar längre. Och att ringa hem och förklara hela geggmojjan för att be om pengar lockar inte. Jag vill lägga mig. Funderar på att aldrig stiga upp. Godnatt

emotions come and go, who knows how the wind will blow?


Tar det lugnt och lyssnar på musik. Tänker inte röra mig ur fläcken förrän middagen. Vad händer? Vad gör vi? Vettefan.. haha allt är så nytt men på samma är allt som förr. Jag är inte van me sånhänt. Just nu är ja skitsugen på att kolla på GG men nyaste episoden kommer inte förrän imårg. Suck. Dessutom har jag vart duktig och klarat av två föredrag idag. Efter middagen tar ja tag i lite pluggande och drar ut på en länk. Det behövs liksom.

Puss o Kram.♥ Dessutom sku ni gärna få skicka mig lite surprising boxes som ja kan upptäcka en tråkig mårgon då jag går förbi reseptionen. Mitt i allt skulle där stå en stor låda full med en massa finskt gottis och annat kul. Så man slipper äta upp all Tanjas Fazer choklad liksom.. Haha.

Made up my mind?

Söndag som söndag. Kan man ha en effektiv söndag egentligen? Jag tänker alltid 'på sönda ska ja ta de lugnt o plugga hela dan!'. Ta de lugnt? Jo. Plugga? Oh nej. Det funkar bara inte. Idag har jag lyckats; äta brunch, äta mellanmål, lacka naglarna och sedan äta middag. (goodaste äppelpajen till efterrätt!) Men nu ska jag få finskan och engelskan gjord, det är ett måste.


champagne high

Har suttit på irc-gallerian och kollat på gamla bilder. Så mycket som hänt och man glömt bort det. Men jävlar så mycket roligt man vart med om. Måst nog konstatera att jag är lyckligt lottad med alla mina underbara människor omkring mig.



De må vara gamla bilder på inget intressant egentligen men de hämtar fram en masa minnen, man minns liksom ögonblicket av då man tagit bilden. Ah vad nostalgiskt.


19/09/09

Ja hörrni, vad ska man säga. Yesterday was craaazy.
 

Mitt ansikte, mitt knä och min armbåge undrar vad som egentligen hänt igår.

Fredag äntligen



ready to party! Har väntat hela dagen (ca 5h) på att få gå ut och dödat tid med bl.a tyska studerande. Men nu hörni, 10min till middag och sen kommer jag inte tillbaka förrän om 8 timmar snäppet berusad. Kanske. ;)


BECAUSE i feel goood



Dagens låt absolut. Har haft sådär jämnt energisk och bra dag idag. Som bäst sitter vi köket och räknar lite matte. Eller försöker i varje fall.. Väntar på imårgon för att det är freedaag! På planerna står en gammal hederlig hemmafest. Can't wait. De ska fucka ur totalt haha!


glada flickor på balkongen♥

 


fortune cookie


"free your inner child that loves to play and have fun"


cause you make me smile baby just take you time holding me tight

Halva slottet är ute och festar medan ja e som värsta nörden o blev här me appelsiner o chill =) Vi var o testa på kickboxning - och jävlar - jag trodde ja skulle dö. Det var så jävla helvetes tungt men endå rätt så bra terapi hehe. De ska ja börja gö en gång i veckan nu, det är här på skolan så int jobbit långt att gå heller. Dessutom börjar fudisen imårrn. Cant wait!!


we lost haha


fairytales end when they do for a reason


"I'm strong
But I break
I'm stubborn
And I make plenty of mistakes
Yeah I'm hard
And life with me is never easy

I'm confusing as hell
I'm north and south
And I'll probably never have it all figured out

I should know better than to touch the fire twice
But I'm thinking maybe, yeah maybe you might"


live the life you love

Dagen har varit öhm.. flippad? Lite lustig?

hahah ful bild när ja äter nötter

Tänker ta det lugnt ikväll och göra läksor. Så mycket att göra men så svårt att koncentrera sig! Sen tänkte jag åka och köpa en massa gottis och kolla Gossip och lägga mig i tid. Fårse om planerna håller eller om man hittar på nåt annat kul. Nu tyska grammatik!

 


Ny vecka

'Jag hatar att en ny vecka börjar. Fatta att man alltid är tröttare på måndag än vad man var på fredag innan veckoslute.'

Jepp. Dessutom borde mårgån matta timmar förbjudas i lagen. 07.45 är inte mänskligt... Jag ville så gärna ligga kvar och sova..♥ Nu jumppa.


OJ OJ OJ OJ



HAHAHAHAHAHA! Jag trodde seriöst jag skulle dö... Är helt död efter veckoslutet och det står väldigt stilla i mitt huvud. Jag är på dedär stadiet att ja skrattar ti allt. Denhär videon tänkte ta livet av mig. Kolla!


Saturday



Last night was fun.
Började på slottet, sen happy hour på Snug och efter det fick vi en ide att gå i en park (?)och dricka. Haha det var sjukt roligt. Höll på att dö av skratt igår hundra gången typ. Från parken skulle vi till La Pomme och jag sprang förbi stället och fattade det typ 300m efter. Det var bara att vända om och springa tillbaka.. haha allvarlit ja kunde int tala fö ja skratta så mycke o va lite påverkad. Hur fan kan jag springa förbi utan att fatta?! Kvällen avslutades på Snug och efter det gick vi hem. Sov skönt och länge men morgonen har varit lite strul och drama. But that's life!

Every time you mess with my head

A strange situation - there's no wrong or right
And I'm learning - along the way


Nothing ever hurt like you



Idag var vi på School Trip i Brygge. En sådär småmysig gammal stad nästan 2 timmar åt något håll från Waterloo. De va helt najs men dä fanns mycke hästar. Euw. Just nu sitter jag här smått irriterande och väntar på att tiden ska gå lite snabbare.
Vi har ingen skola imårgon heller.. Imårgon fredag äntligen.(!!)


Tisdag kväll

Jo, jag gick ut och springa med några tjejor. Har alttid tänkt att det är jobbit att springa med nån annan men det var sjukt skönt som hellst! Tiden bara flög iväg medan vi joggade på. Jag fick en liten mys/study kick efter länken så ja satte mig i köket och pluggade matte med ett par koppar te. Jag fattade lite! Fatta lyckan, jag fattar matten nästan!! Nu ska jag lägga mig för att min matta lektion börjar 07.45 imårrn. Lycka. Inte.



Det kom in ett par onyktra gutter (norksa pojkar) just och visade stolt upp en död fladdermus de fångat på rummet? Vad händer inte här liksom.


...you're paralyzing me.


ny favoritlåt

Jävlar vad varmt det har vart idag. Höll på att dö då vi la oss ner på gräsmattan o chilla efter skolan. Nu knarkar jag choklad som vanligt. Choklad är så jävla gott. Denhär chokladen har nåt extra.. hehe. Försöker få lite skoljobb gjort och sen tänker ja åka ut på en gå/spring tur. För nu jävlar ska ja ta tag i det! Måst först äta upp chokladen bara.


A hopeless romantic but nothing feels right



Jag har ont i maten för att jag åt för mycket lunch nyss. Jag lovar (läs: försöker iaf) gå ut och springa idag. Eller förövrigt röra på mig lite. Eller läsa läksor typ. Eller reda ut tankarna. Eller ja, nåt. Haha what a mess.
Nån har vart och kastat min converse sko på Tanja inatt klockan halv 4. hahaa.. Internat liv liksom.
 Okej nu tänker jag vila.


06/09/09

En slö söndag. Har ärlit talat inte fått nåt gjort idag. Eller jo, jag har ätit en massa och kollat på Potter hehaho. Nu tänker jag lägga mig och ladda för en ny vecka. På torsda och fredag blir det school camp. Puss o kram skumbanan!


Spotted på skoland hemsida hoho.


Just meet me in the memory

 You're awash in what we might have been
Just meet me in the memory
We can never have it all
So take the spring and leave the fall


IM ON A BOAT MOTHERFUCKER


börjar

slutar :(

Favorit drinken från La Pomme altså haha.. Skitgod! Igårkväll var bra som vanligt. Idag har man vart lite seg men vi drog in till Bryssel för att gå på ölfestivalen men det var så långa köer så vi satte oss på ett annat ställe. Klockan är hlav 10 och vi har redan skrivit in oss! Whattaafaack haha. Men jag orkar verkligen inte. Nu ska vi chilla och äta =)!


Letting go of all i've held on to.



Har just sprungit 4km. Snacka om att vakna upp hehe. Annars så vaknade jag upp väldigt skönt idag. Idag också. Haha, nu blir det franska och sedan är skoldagen avklarad. 
Imårgon ska vi till Bryssel på ölfestival, idag håller vi oss i Waterloo. Ciao!


For all the things we are but are not saying

Första mattalektionen på läänge. Behöver jag säga att det inte går bra? Nu får jag i varjefall nåt att läsa på.. Annars har jag äntligen duschat och blivit ett par jeans rikare. Har enorma choklad cravings så jag tror jag går på besök hos människor som har choko. See you!

"Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
 
This time baby
I'll be bulletproof"

 


SSB BOARDING 09-10



Shiet Mayn klar de e nice


Jag lever fortfarande och trivs bättre för varje dag som går.


RSS 2.0